Selecteer een pagina

Drijvend Wonen – Veenendaalkade 563 Den Haag

Verkocht

Drijvend Wonen

www.drijvendwonen.nl

Niek van der Sluis

info@drijvendwonen.nl

030 261 53 57

Status: Verkocht
Vraagprijs: €  349.000
Aanvaarding: In overleg
Eigendomssituatie: Woonark eigendom, ligplaats gemeente
Conditie: kk
Adres: Veenendaalkade 563
Plaats: 's-Gravenhage
Provincie: Zuid-Holland
Ligplaats: Met Ligplaats
Casco: Beton
Bouwjaar: 2006
Oppervlakte: 100 m²
Woon oppervlakte: 90 m²
Lengte: 20 m
Breedte: 5 m
Aantal Kamer(s): 3
Aantal woonlagen: 1
Tapwater: Verwarmd via CV-ketel/boiler
Verwarming: Daalderop
Ligging: Op aantrekkelijke ligplaats
Inrichting: Drijvend terras en oeverdeel
Parkeren: Openbaar
Aangeboden sinds: 21/03/2021

Wilt u vrij wonen op het water, met de voordelen die de stad Den Haag te bieden heeft? Dat is mogelijk!

De vraagprijs is een – bieden vanaf – prijs.

Op een aantrekkelijke locatie ligt deze zeer goed onderhouden woonark aan de Veenendaalkade, met zeer veel buitenruimte.

De ark heeft circa 90 m2 woonruimte en is ingedeeld met een woonkamer, open keuken, toilet, hal/entree, slaapkamer 1 en slaapkamer 2 gecombineerd met een luxe badkamer.

De woonark is zeer luxe gebouwd, met een fraaie houten vloer in woonkamer, open keuken en hal. Een ruime open keuken met diverse inbouwapparaten en snufjes. Een grote slaapkamer (ruim 23 m2) met dubbele wastafel, luxe whirlpool en inloopdouche (zeer luxe met regendouche). De woonkamer en grote slaapkamer zijn voorzien van airco-units.

Naast de woonark is een drijvend terras afgemeerd met afmetingen van circa 20 x 3 meter, geheel onderkelderd met een oppervlakte van circa 50 m2 en een stahoogte van 2.20 meter. De ruime bergruimte onder de woonark is centraal verwarmd.

Op het water wonen midden in de stad geeft een zeer hoog wooncomfort dicht bij de natuur. De spiegeling van het water als het windstil is, andere effecten van de verschillende weersomstandigheden, de watervogels die uw buren zijn… ze zorgen voor een toegevoegde waarde aan uw woonbeleving.

De ark is gebouwd in 2006. De betonnen bak is gebouwd door de gerenommeerde casco-bouwer Hercules, de opbouw is op degelijke wijze in eigen beheer op professioneel niveau afgebouwd. Vanwege het betonnen casco hoeft de ark niet voor periodiek onderhoud uit het water. De opbouw is voorzien van Werzalit geveldelen waaraan weinig onderhoud nodig is. De geschilderde houten kozijnen zijn voorzien van isolatieglas.

De woonruimte wordt comfortabel verwarmd door centrale verwarming met een Daalderop combiketel. De installatie is voorzien van een hydrofoor ten behoeve van de stortdouche.

De locatie bevindt zich op gunstige afstand van winkels, openbaar vervoer en andere voorzieningen. In een kwartier fietsen kunt u het strand bij Kijkduin bereiken.

Voor het gebruik van de vaste ligplaats wordt circa € 850,- per jaar betaald aan de gemeente.

Een gunstige bijkomstigheid: er hoeft bij de verkoop van een woonboot geen overdrachtsbelasting betaald te worden. Voor de overdracht zorgt een notaris met ervaring met woonboten, naar keuze van de verkoper.

Heeft u interesse in deze woonboot, wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een bezichtiging? Neemt u dan contact op met de verkopende woonbotenmakelaar Drijvend Wonen.

Aan de informatie (waaronder afmetingen en afbeeldingen) in deze vrijblijvende aanbieding kunnen geen rechten ontleend worden.

Bij woonboten is de regelgeving en de bepaling van het aantal m2 en m3 woonruimte veelal afwijkend van woonhuizen. Het aantal m2 en m3 is bij benadering vermeld. Serieuze geïnteresseerden zijn welkom om de ruimte zelf te komen ervaren en meten.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Andere aanbiedingen:

Verkocht

Verkocht

Met Ligplaats

Adres: Billitonkade 148 Utrecht

Provincie: Utrecht

Lengte: 12m / Breedte: 5m

Kamers: 4

Aangeboden sinds: 23/02/2023

Verkocht

Verkocht

Met Ligplaats

Adres: Utrechtsestraatweg 84 Nieuwegein

Provincie: Utrecht

Lengte: 32m / Breedte: 5.5m

Kamers: 5

Aangeboden sinds: 24/05/2021

Verkocht

Verkocht

Met Ligplaats

Adres: Raamgracht 37-G Amsterdam

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 11m / Breedte: 4m

Kamers: 2

Aangeboden sinds: 05/07/2023