Selecteer een pagina

Kok Woonbotenmakelaar – Amsteldijk 825 – Amsterdam

Te Koop

 1.595.000

Kok Woonbotenmakelaar B.V.

Ambachtenstraat 10
1191 JN Ouderkerk a/d Amstel

www.woonboot.nl

Kok Woonbotenmakelaar

info@woonboot.nl

020-4680940

Status: Te Koop
Vraagprijs: €  1.595.000
Aanvaarding: In overleg
Conditie: v.o.n.
Adres: Amsteldijk 825
Postcode: 1079LM
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Ligplaats: Met Ligplaats
Casco: Beton
Bouwjaar: 2020
Oppervlakte: 155 m²
Lengte: 15 m
Breedte: 7 m
Aantal Kamer(s): 4
Aantal woonlagen: 2
Verwarming: Warmtepomp
Inrichting: Aan één van de mooiste delen aan de Amstel met spectaculair uitzicht.
Aangeboden sinds: 22/05/2024

De Amsteldijk ligt aan één van de mooiste delen aan de Amstel. Vanaf de Singelgracht vloeit de Amstel vanuit het centrum stroomafwaarts langs stadsdeel Zuid en passeert zij eerst de gezellige Pijp (Albert Cuypmarkt!) om vervolgens de zeer populaire Rivierenbuurt te bereiken. Allengs wordt zij breder en statiger en volgt zij haar weg langs het alom bekende Martin Luther Kingpark (met de jaarlijkse Parade), passeert zij het De Mirandabad (subtropisch zwemparadijs met golfslag!) om verder te stromen richting Ouderkerk.

Als we even inzoomen op het Rivierenbuurtdeel zien we aan de overzijde het schiereilandje De Omval getransformeerd naar een hightech kantoor/woongebied waar de iconische Rembrandtoren het absolute middelpunt vormt. Geflankeerd door de Mondriaan- en Breitnertoren en in combinatie met de kenmerkende ronde woontorens kunnen we bijna spreken over “Little Manhatten” aan de Amstel.

En dit zeer fraai ontwikkelde stukje stad vormt het uitzicht over het water van een watervilla met twee verdiepingen die wij aan u mogen presenteren.
In 2020 hebben de eigenaren een volledig duurzaam, state-of-the-art watervilla laten bouwen waar wij alleen maar superlatieven op los kunnen laten.
Los van de technische hoogstandjes (warmtepomp, 20 zonnepanelen, 4 bewakingscamera’s, alarmsysteem, inbouw ledverlichting, elektrische haard, betonnen tussenvloer, elke ruimte internet aansluiting) is hier een stijlvolle watervilla ontstaan waar niets, maar dan ook helemaal niets aan ontbreekt.
De watervilla beschikt over maar liefst ± 155 m² woonoppervlakte verdeeld over twee verdiepingen.

Aan de kopse zijden en gedeeltelijk aan de walzijde zijn fraaie terrassen gerealiseerd. Aan de waterzijde treft u een ruim, deels drijvend terras waar u eindeloos van het spectaculaire uitzicht kunt genieten en met als absolute kers op de luxe taart een fraaie aanlegsteiger (met stootrand en bolders) waar een sloep van 9 meter afgemeerd kan worden. Dat worden prachtige vaartochten richting het centrum van de stad of stroomafwaarts richting rust en natuur.

Tijd om naar binnen te gaan nu, dus loopt u even mee?
De hal/entree is voorzien van inbouw ledverlichting en een ruime garderobekast. Het toilet is voorzien van marmer tegelwerk en zwart sanitair. Via een glazen deur betreden we de stijlvolle woonkamer met grote raampartijen waar we even in verwondering stil blijven staan bij eerder genoemd spectaculair uitzicht. Hier zien we de rivier in al haar glorie en zien we in de avond de lichtjes van de Rembrandttoren geruststellend knipperen als herkenningspunt.
In de woonkamer bevindt zich een op maat gemaakte wandkast met een tv ophangsysteem en een elektrische haard. Op tv hoogte bevindt zich 2 x internetaansluiting.
Tevens bevindt zich op deze verdieping de luxe keuken met alle denkbare inbouwapparatuur.
Wat dacht u van een bordenwarmer, combimagnetron met stoomfunctie, inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem, 3 in 1 quooker, vaatwasser, combimagnetron, wijnklimaatkast en Amerikaans koelkast met ijsblokjesmachine? De inbouw ledverlichting op deze verdieping is dimbaar en twee stopcontacten zijn voorzien van USB aansluiting.

Via het zeer fraai afgewerkte open trappenhuis komen we op de benedenverdieping met twee royale slaapkamers elk voorzien van op maat gemaakte wandkasten, een badkamer met massief houten wastafelmeubel en stortdouche en vervolgens een separaat toilet. De derde slaapkamer, de master bedroom, beschikt ook over een op maat gemaakte wandkast en heeft ensuite een badkamer voorzien van ligbad dubbele stortdouche en massief houten (dubbele)wastafelmeubel.
De beide badkamers en toilet zijn ook hier uitgevoerd met marmer tegelwerk en zwart sanitair.
Elke slaapkamer is voorzien van 2 x internetaansluiting op bureauhoogte en tv ophangmogelijkheid.
Tevens beschikt elke slaapkamer over stopcontacten met USB aansluiting aan beide zijden van het (tweepersoons) bed.
Ideaal voor kantoor aan huis of schoolgaande/studerende kinderen!
In de technische ruimte bevindt zich een aanrechtblad, warm/koud water, warmtepomp met warmwateropslag, wateronthardingssysteem en alle aansluitingen voor het camerasysteem, alarmsysteem, internet, rioolpomp en wasmachine/droger aansluiting. En tot slot melden wij nog even de zeer royale berging op de benedenverdieping.

Wij hebben geprobeerd u een impressie van dit juweel aan de Amstel te geven maar de beste manier is een bezoek op locatie om watervilla KORAAL te zien schitteren.
En die afspraak maken wij graag voor u.

Kijk voor meer informatie op: Woonboot.nl

Bijzonderheden:
Naam: KORAAL
Casco: Beton
Opbouw: Ayous gevelbekleding
Afmetingen: ± 15 x 7 meter (casco)
Liggeld: Momenteel geen
Nutsvoorzieningen: Elektra, water, telefoon, kabel-tv en riool.
Bouwer: Spruyt Arkenbouw

Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere aanbiedingen:

Te Koop

€ 599.000

Met Ligplaats

Adres: SINGEL 54-G Amsterdam

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 21.31m / Breedte: 4.57m

Kamers: 2

Aangeboden sinds: 17/11/2023

Te Koop

€ 60.000

Zonder Ligplaats

Provincie: Noord-Brabant

Lengte: 18m / Breedte: 6m

Aangeboden sinds: 13/06/2024

Te Koop

€ 415.000

Met Ligplaats

Provincie: Friesland

Lengte: 26.50m / Breedte: 6.50m

Aangeboden sinds: 12/03/2024