Selecteer een pagina

Kok Woonbotenmakelaar – Buiksloterdijk 489 – Amsterdam

Verkocht

Kok Woonbotenmakelaar B.V.

Ambachtenstraat 10
1191 JN Ouderkerk a/d Amstel

www.woonboot.nl

Kok Woonbotenmakelaar

info@woonboot.nl

020-4680940

Status: Verkocht
Vraagprijs: €  539.000
Aanvaarding: In overleg
Conditie: v.o.n.
Adres: Buiksloterdijk 489
Postcode: 1034 ZC
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Ligplaats: Met Ligplaats
Casco: Beton
Bouwjaar: 2012
Oppervlakte: 73 m²
Lengte: 14 m
Breedte: 6 m
Aantal Kamer(s): 3
Aantal woonlagen: 1
Verwarming: Gas, Cv ketel
Ligging: Een oase van rust en sereniteit, weg van de drukte van de stad, maar toch binnen handbereik van alles wat Amsterdam te bieden heeft.
Aangeboden sinds: 28/05/2024

Betoverend wonen aan de Buiksloterdijk – Kom binnen bij woonark “HAPPERT”
Welkom aan de idyllische oevers van de Buiksloterdijk, waar de tijd lijkt te vertragen en het leven een rustig tempo aanneemt. Hier, temidden van het kalme water en de weidse luchten, nodigen we u uit om kennis te maken met betoverende woonark genaamd “HAPPERT”.

Gelegen op het adres Buiksloterdijk 489, omarmt deze prachtige woonark u met zijn tijdloze charme en moderne luxe. Een oase van rust en sereniteit, weg van de drukte van de stad, maar toch binnen handbereik van alles wat Amsterdam te bieden heeft. Het centrum van Amsterdam is op fietsafstand en met de boot bent u er binnen 10 minuten. Ondanks dat u binnen Amsterdam bivakkeert kan je in dit gebied nu nog vrij parkeren met de auto. Aan de overzijde aan de waterzijde is een steiger waar geregeld recreatief gevist wordt.

Laat u verleiden door de elegantie en het comfort van “HAPPERT”, gebouwd door de bekwame handen van ABC Arkenbouw BV in 2012. Met zijn afmetingen van ± 14,00 x 6,00 meter en een duurzame wandbekleding met minder onderhoud, belooft deze woonark een leven van ongeëvenaarde schoonheid en gemak.

Ontdek de harmonie tussen binnen en buiten, terwijl u geniet van de ruime tuin en het drijvende terras aan het water, een perfecte setting voor ontspanning en verjonging. U woont zorgeloos in deze goed onderhouden ark, zodat uw comfort en gemoedsrust wordt gegarandeerd.
Eenmaal binnen treedt u in een royale gang, die toegang geeft tot twee ruime slaapkamers en een tussenliggende badkamer. Alle kamers hebben aan de waterzijde een raam. Als u vanuit de gang naar rechts de ruime woonkamer inloopt treft u links de open keuken. Het zadeldak met het hoge plafond dat strak afgewerkt is en door het vele licht van de ramen die schijnen op de laminaatvloer lijkt de ruimte nog groter dan deze in werkelijkheid is. Vanuit de woonkamer kunt u het drijvende terras betreden, zodat u optimaal van het wonen op het water kunt genieten.

Stap binnen bij de “HAPPERT” en laat u meevoeren op een reis van ontdekking en verwondering. Neem vandaag nog contact met ons op en maak van deze prachtige moderne woonark uw eigen stukje paradijs aan de Buiksloterdijk. Welkom thuis, welkom bij de “HAPPERT”.

Kijk voor meer informatie op: Woonboot.nl

Bijzonderheden:
Naam: HAPPERT
Casco: Beton
Opbouw: Houtskelet met eternit wandbekleding
Afmetingen: ± 14.00 x 6.00 m.
Liggeld: € 1.085,60 per jaar
Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon, kabel-tv en riool

Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere aanbiedingen:

Verkocht

Verkocht

Zonder Ligplaats

Adres: Cruquiushaven 20 Heemstede

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 17.20m / Breedte: 4.40m

Kamers: 3

Aangeboden sinds: 10/07/2023

Verkocht

Verkocht

Met Ligplaats

Adres: Broekermeerdijk 23 Broek in Waterland

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 16m / Breedte: 6.20m

Kamers: 5

Aangeboden sinds: 03/10/2023

Verkocht

Verkocht

Zonder Ligplaats

Adres: Rietpolderweg 6 Leidschendam

Provincie: Zuid-Holland

Lengte: 11.25m / Breedte: 3.60m

Kamers: 2

Aangeboden sinds: 22/08/2023