Selecteer een pagina

Kok Woonbotenmakelaar – De Wittenkade 75-W – Amsterdam

Te Koop

 749.000

Kok Woonbotenmakelaar B.V.

Ambachtenstraat 10
1191 JN Ouderkerk a/d Amstel

www.woonboot.nl

Kok Woonbotenmakelaar

info@woonboot.nl

020-4680940

Status: Te Koop
Vraagprijs: €  749.000
Aanvaarding: In overleg
Conditie: v.o.n.
Adres: De Wittenkade 75-W
Postcode: 1052AE
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Ligplaats: Met Ligplaats
Casco: Staal
Bouwjaar: 1929
Oppervlakte: 105 m²
Lengte: 24.77 m
Breedte: 5 m
Aantal Kamer(s): 4
Aantal woonlagen: 1
Verwarming: CV ketel, WOOD_STOVE
Ligging: Een rustige gracht in de populaire Staatsliedenbuurt.
Aangeboden sinds: 08/07/2024

De THETIS is een prachtig robuust woonschip aan de Wittenkade, een rustige gracht in de populaire Staatsliedenbuurt. Een schip is smaakvol ingericht, degelijk ingetimmerd met meerdere comfortabele vertrekken.

De stuurhut met grote raampartijen heeft een heerlijk bank, is van prachtig hardhout met dubbel glas inclusief radiator. Kortom een fijne plek om even te relaxen onder het genot van een kop koffie, kijkend naar het prachtige originele roer, het frisse groene dak en de eendjes in het water. Ook is er een ingebouwd koelkastje voor een koud glaasje bij een borrel.. Dit maakt het plaatje compleet.

Via de stuurhut kom je in de ruime woonkamer met veel lichtinval door de diverse dakramen. De sfeervolle keuken staat in open verbinding met de woonkamer, en is uiteraard van alle gemakken voorzien.
Middels een doorloop komen we in de volgende ruimte waar zich de badkamer, een separaat toilet en de was-droogmachine zich bevinden.

In het vooronder van het schip is de 1e slaapkamer met fraaie ingebouwde kasten en de toegang naar de ruime berging met nooduitgang.
Onder de stuurhut is de 2e slaapkamer met ook een 2 persoons bed en een riante kastenwand.
De 3e slaapkamer in het achteronder is heerlijk licht en heeft een royaal ingebouwd 2-persoonsbed en via deze kamer is ook een directe toegang tot de stuurhut.

Het schip werd in 2019 gerenoveerd en kreeg naast een nieuwe stuurhut, een nieuwe cv ketel, een zeer fraaie eikenhouten vloer, met brede delen van voor tot achter in de boot en in de stuurhut. Ook de stoppenkast met 10 groepen is vernieuwd en er zijn spotjes aangelegd door de hele boot.
De afwerking van het schip is zowel aan de binnenzijde als buitenzijde goed. Er is goed nagedacht over de praktische indeling van het schip. Zo is er zeer efficiënt met de ruimtes omgegaan en verrassend veel opbergruimte is aanwezig.

Het prachtige sedumdak, een groene oase voor bijen, vlinders en insecten, is drie jaar geleden aangebracht en heeft een goed isolerende werking. Via de eigen opgang kun je hier genieten van de middag en avondzon.

Het schip is juni 2024 naar de werf geweest waar het onderwaterschip op de helling is schoongemaakt en behandeld en weer geheel goedgekeurd door de EOC verzekering. Een volgende hellingbeurt is pas nodig in 2031. Iets waar u zich de komende jaren niet mee bezig hoeft te houden.

De Wittenkade is een knusse buurt met meerdere grote supermarkten. Het Westerpark en de Westergasfabriek zijn op loopafstand. Ook het Haarlemmerplein, de Brouwersgracht, de Noordermarkt en gezellige kroegjes, winkels in de Jordaan zijn nabij en zo ook de vele culturele evenementen in dit leuke en levendige stadsdeel van Amsterdam!

U zult het er mee eens zijn…..een toplocatie dus!
Maar het zelf ervaren en er het ultieme gevoel bij krijgen kan natuurlijk door te komen kijken!

Belt u ons snel voor een afspraak?

Kijk voor meer informatie op: Woonboot.nl

Bijzonderheden:
Naam: THETIS
Casco: Staal
Opbouw: Staal/hout
Afmetingen: ± 24,77 x 5 meter (casco)
Liggeld: € 1.176,00 per jaar
Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon, kabel-tv en riool

Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere aanbiedingen:

Te Koop

€ 599.000

Met Ligplaats

Adres: SINGEL 54-G Amsterdam

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 21.31m / Breedte: 4.57m

Kamers: 2

Aangeboden sinds: 17/11/2023

Te Koop

€ 575.000

Met Ligplaats

Adres: Nieuw Loosdrechtsedijk 270-A WS-04 Loosdrecht

Provincie: Utrecht

Kamers: 3

Aangeboden sinds: 07/06/2024

Te Koop

€ 519.000

Met Ligplaats

Adres: Haringbuisdijk 957 Amsterdam

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 25m / Breedte: 5m

Kamers: 3

Aangeboden sinds: 13/05/2024