Selecteer een pagina

Kok Woonbotenmakelaar – Haringbuisdijk 963 – Amsterdam

Te Koop

 679.000

Kok Woonbotenmakelaar B.V.

Ambachtenstraat 10
1191 JN Ouderkerk a/d Amstel

www.woonboot.nl

Kok Woonbotenmakelaar

info@woonboot.nl

020-4680940

Status: Te Koop
Vraagprijs: €  679.000
Aanvaarding: In overleg
Conditie: k.k.
Adres: Haringbuisdijk 963
Postcode: 1086VA
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Ligplaats: Met Ligplaats
Casco: Staal
Bouwjaar: 1928
Oppervlakte: 100 m²
Lengte: 26.06 m
Breedte: 5 m
Aantal Kamer(s): 4
Aantal woonlagen: 1
Verwarming: Warmtepomp
Ligging: Binnen het prestigieuze project Sluishuis aan de rand van IJburg
Aangeboden sinds: 08/07/2024

Exceptionele kans: uw eigen woonschip op uw eigen ligplaats in een unieke woonbuurt in het IJ!

Binnen het prestigieuze project Sluishuis aan de rand van IJburg zijn 34 ligplaatsen gecreëerd aan een 400 meter lange pier….de Sluishuispromenade… met fenomenaal uitzicht over het IJ.

Ontspannen en recreëren op het recreatie-eiland met strand, een tochtje door dit waterrijke gebied of met de plezierboot even naar het centrum. Alles is mogelijk vanuit deze prachtige locatie. En om de hoek in het Sluishuis een heerlijke sauna en gym!

Op één van de fraaie ligplaatsen aan de promenade ligt het woonschip MARI afgemeerd en deze bijzondere combinatie mogen wij u aanbieden.

MARI, afgeleid van het Latijnse woord “mare” oftewel “zee”, doet haar naam alle eer aan. Met een klassiek bouwjaar is zij in de loop der tijd verworden tot een hedendaagse luxe en comfortabele waterwoning, geheel gasloos en met warmtepomp.

Het woonschip is in uitmuntende staat…… het casco is in 2023 op de werf gekeurd en tiptop te water gelaten. Ook heeft MARI in 2023 een complete refit gekregen en is zij opnieuw ingetimmerd. Zeer recent is zowel binnen als buiten alles weer opnieuw in de verf gezet. Iets waar u zich in ieder geval de komende jaren niet om hoeft te bekommeren.

Na binnenkomst treffen we een ruime woonkamer in open verbinding met een smaakvolle keuken aan. Het kleurenpallet in combinatie met de vele dakramen en de authentieke details van de patrijspoorten geven het schip een moderne uitstraling. De keuken is voorzien van alle gemakken, o.a. een quooker en inductiekookplaat met interne afzuiging.

“MARI” is efficiënt ingedeeld en de ruimtes zijn goed benut door onder andere vaste kasten en ingebouwde bedden. Zo vinden we in de kleinere slaapkamer een stapelbed. Menig kinderhart zal hier sneller van gaan kloppen om in deze slaapkamer te mogen zijn. De ‘master’bedroom is voorzien van een eigen badkamer met o.a. een ligbad….. Hoe heerlijk is het om je hier even af te zonderen van alle drukte en hectiek wat een dag met zich mee kan brengen. In het achterschip is ook nog een ruime slaapkamer met douche en toilet aanwezig. Kortom een drietal in grote variërende slaapkamer mogen we u hier bieden en uiteraard ook nog een separaat gastentoilet.

De stuurhut is omgetoverd tot een heerlijke plek waarbij je rondom over het water kijkt en biedt toegang tot het fantastisch buitenterras! . Een plek waar u menig uurtje op een zonovergoten dag zal vertoeven.

Daarnaast geven we nog graag even mee dat het mogelijk is om het huidige schip te verlengen waardoor er nog ± 20 m2 extra woonoppervlakte gecreëerd kan worden. We bespreken ook graag deze optie met u.

Kortom: een prachtig en degelijk woonschip met een heerlijk buitenterras op een iconische plek in Amsterdam.

Zo voegt Sluishuis, een typisch Amsterdams fenomeen, en de “MARI” iets toe aan de omgeving van het oostelijk havengebied.

Hebben we u enthousiast gemaakt? We maken graag een afspraak voor bezichtiging….

Kijk voor meer informatie op: Woonboot.nl

Bijzonderheden:
Naam: MARI
Casco: Staal
Opbouw: Staal
Afmetingen: ± 26.06 x 5.00 meter (casco) / mogelijkheid tot verlengen naar 30 meter (zie plattegronden)
Liggeld: € 3.195,48 (erfpacht – fiscaal verrekenbaar)
Nutsvoorzieningen: water, elektra, riool, telefoon en kabel-tv
Parkeren: mogelijkheid tot eigen parkeerplaats huren in parkeergarage Sluishuis

Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere aanbiedingen:

Te Koop

€ 15.500

Zonder Ligplaats

Adres: Wheredijk 38 Pumerend

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 16.4m / Breedte: 4m

Kamers: 3

Aangeboden sinds: 04/06/2024

Te Koop

€ 995.000

Met Ligplaats

Adres: Veendijk 6 Nijetrijne

Provincie: Friesland

Lengte: 19.50m / Breedte: 6m

Kamers: 4

Aangeboden sinds: 25/10/2023

Te Koop

€ 239.500

Met Ligplaats

Adres: Nieuwesluizervaart 14 Slootdorp

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 16m / Breedte: 4m

Kamers: 2

Aangeboden sinds: 11/06/2024