Selecteer een pagina

Kok Woonbotenmakelaar – Jaagpad 23 – Haarlem

Te Koop

 1.100.000

Kok Woonbotenmakelaar B.V.

Ambachtenstraat 10
1191 JN Ouderkerk a/d Amstel

www.woonboot.nl

Kok Woonbotenmakelaar

info@woonboot.nl

020-4680940

Status: Te Koop
Vraagprijs: €  1.100.000
Aanvaarding: In overleg
Conditie: v.o.n.
Adres: Jaagpad 23
Postcode: 2034JM
Plaats: Haarlem
Provincie: Noord-Holland
Ligplaats: Met Ligplaats
Casco: Beton
Bouwjaar: 2001
Oppervlakte: 188 m²
Lengte: 18 m
Breedte: 6 m
Aantal Kamer(s): 6
Aantal woonlagen: 2
Verwarming: Cv ketel
Ligging: Unieke centrale en rustige plek aan het Spaarne
Aangeboden sinds: 22/05/2024

Aan het Spaarne in Haarlem kunt u nu uw waterwonen droom laten uitkomen!

Met veel plezier bieden we dan ook deze zeer ruime en smaakvolle watervilla aan.

Haarlem is een zeer geliefde plaats om te wonen. Centraal gelegen en omgeven door fraaie natuurgebieden. Lekker dicht bij het strand van Zandvoort en Bloemendaal terwijl Amsterdam op steenworp afstand ligt als u eens behoefte heeft aan de “grote stad”. Maar bent u eenmaal bekend met de gezellige historische binnenstad van Haarlem met een scala aan leuke winkels en horeca, zullen de bezoekjes aan de “grote stad” minder worden…in Haarlem vindt u alles!

Het Jaagpad dat langs de Zuider Buiten Spaarne loopt is één van de schilderrijkste plekken in Haarlem. Een pad dat loopt door de natuur met prachtige vergezichten over het water en pittoreske bruggetjes.

En hier, aan het Jaagpad, mogen wij een fraaie watervilla aanbieden.

Al bij het betreden van de onder architectuur aangelegde tuin staan we in een oase van groen, rust en volledige privacy. De zeer verzorgde tuin biedt ruim voldoende gelegenheid voor heerlijke sits om de lange zomeravonden in door te brengen. En de aanwezige overkapping met heerlijke buitenkeuken zal het buitenleven gevoel nog meer versterken.
De tuin is voorzien van diverse verlichting wat het geheel zeer sfeervol maakt als het avond wordt. Daarnaast is de tuin voorzien van een bewateringsinstallatie. Tevens is er een degelijk en goed geïsoleerd bijgebouw aanwezig, dat in twee ruimtes is verdeeld, een schuur en een atelier.

De watervilla is nu ingedeeld als 2 separate woongelegenheden wat een scala aan mogelijkheden geeft … Ideaal voor studerende kinderen, logerende ouders of vrienden die na een gezellige avond niet meer over vervoer naar huis hoeven na te denken. Maar kantoor, atelier of praktijkruimte hoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Ook is het mogelijk de beide units te verbinden waardoor boven een zeer ruime woonkamer met woonkeuken zal ontstaan.

En dan nemen we u even mee naar binnen:
De beide ruime lichte woonkamers met prachtige houten vloeren en grote raampartijen aan de waterzijde waar u oeverloos van het uitzicht kunt genieten. Beide units delen een terras aan de waterzijde, maar de linkerunit beschikt ook nog over een eigen terras. Vanaf deze plek beleeft u het waterwonen in optima forma! Kijk om u heen en droom weg terwijl het kabbelende water aan u voorbij gaat…..
De fraaie keukens zijn voorzien van alle gemakken en er is veel werkruimte beschikbaar is.

Dan vervolgen we onze weg naar de benedenverdieping:
Alwaar ook hier de waterwoning in 2 delen is opgesplitst. In de linker unit is één grote slaapkamer en in de rechter unit zijn twee grote slaapkamers, waarvan één op dit moment ingericht is als werkkamer. Daarnaast beschikt de recht unit over een walk-in closet.
Ook een ruime badkamer mag uiteraard per unit niet ontbreken. Maar er zijn nog veel meer ruimtes die we graag even opsommen… denkt u o.a. aan een aparte wasruimte, 2x toilet, 2 x bergruimtes en een machinerie waar alle techniek van de woonvilla samenkomt. Kortom mogelijkheden die we graag tijdens een bezichtiging aan u laten zien.

De watervilla is zeer degelijk gebouwd en goed onderhouden en heeft een zeer verzorgde uitstraling.
De tien zonnepanelen op het dak bieden een welkome vermindering op uw energieverbruik.

Wij nodigen u graag uit om kennis te maken met deze prachtige waterwoning en haar unieke ligplaats.

Kijk voor meer informatie op: Woonboot.nl

Bijzonderheden:
Naam: CANON
Casco: Beton
Opbouw: Red cedar
Afmetingen: ± 18 x 6 meter.
Liggeld: ± € 676,50 per jaar + tuin: € 1.366,56 per jaar
Nutsvoorzieningen: Elektra, water, gas, telefoon, kabel-tv en riool.
Bouwer: Blauwe Wimpel B.V. te Diemen
Bouwjaar: 2001

Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere aanbiedingen:

Te Koop

€ 439.000

Met Ligplaats

Adres: Haagweg 237 Leiden

Provincie: Zuid-Holland

Lengte: 16m / Breedte: 4m

Kamers: 4

Aangeboden sinds: 24/04/2024

Te Koop

€ 600.000

Met Ligplaats

Adres: Haven 26 Tiel

Provincie: Gelderland

Lengte: 24m / Breedte: 7m

Kamers: 4

Aangeboden sinds: 15/06/2024

Te Koop

€ 1.100.000

Met Ligplaats

Adres: Jaagpad 23 Haarlem

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 18m / Breedte: 6m

Kamers: 6

Aangeboden sinds: 22/05/2024