Selecteer een pagina

Kok Woonbotenmakelaar – Kalf 63 – Zaandam

Te Koop

 759.000

Kok Woonbotenmakelaar B.V.

Ambachtenstraat 10
1191 JN Ouderkerk a/d Amstel

www.woonboot.nl

Kok Woonbotenmakelaar

info@woonboot.nl

020-4680940

Status: Te Koop
Vraagprijs: €  759.000
Aanvaarding: In overleg
Conditie: v.o.n.
Adres: Kalf 63
Postcode: 1509AB
Plaats: Zaandam
Provincie: Noord-Holland
Ligplaats: Met Ligplaats
Casco: Beton
Bouwjaar: 2020
Oppervlakte: 135 m²
Lengte: 15.1 m
Breedte: 6.4 m
Aantal Kamer(s): 5
Aantal woonlagen: 2
Verwarming: Warmtepomp, zonneboiler
Ligging: Aan een zijtak van de Zaan, op steenworp afstand van de Zaanse Schans.
Aangeboden sinds: 28/05/2024

Zaandam werd lange tijd de provisiekast van Nederland genoemd. Prachtige pakhuizen en oude fabrieken op de Zaanoevers herinneren nog aan die tijd. Een rijke historie is hier ontstaan aan de Zaan! Zaandam is zeer geliefd vanwege de gunstige ligging t.o.v. Amsterdam en Haarlem en de uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer.

En hier aan een zijtak van de Zaan, op steenworp afstand van de Zaanse Schans, ligt aan een breed water deze comfortabele en duurzame onderhoudsvrije woonark van maar liefst ± 135 m2 woonoppervlakte te wachten op een nieuwe eigenaar. De woonark is afgemeerd aan de kade van de Poel op ‘t Kalf. De woonwijk ‘t Kalf beschikt over een winkelcentrum, basisscholen en ligt tussen het water van de Braak, de Zaan, de snelweg A7 en het natuur- en recreatiegebied de Jagersplas. ‘t Kalf maakt deel uit van de wijk Zaandam Noord. De huidige eigenaren hebben de woonark met veel liefde omgetoverd tot hun eigen waterpaleisje met oog voor detail. Bij aankomen valt direct de robuuste en eigenzinnige uitstraling van de woonark op en dit in contrast met de omgeving een ware eyecatcher.

Een speelse woonark qua vormgeving maar stoere uitstraling qua kleur- en materiaal gebruik. De ark is bekleed met Keralit beplating (onderhoudsarm) en is afgemeerd aan robuuste afmeerpalen en middels twee loopbruggen is het mogelijk de woonark te betreden.

De huidige eigenaars hebben een vlot in het resterende bestemmingsvlak liggen (niet in de verkoop opgenomen) maar het vlak biedt de ruimte om een eigen recreatiebootje af te meren.

We nemen u graag mee naar binnen…
De ruime entree waarbij de handgemaakte stijlvolle trap in het oog springt, geeft al een indruk van hoe de woonark verder is vormgegeven. Ook het gastentoilet is hier gesitueerd. Na binnenkomst in de woonkamer vallen direct de grote raampartijen met het uitzicht op het water op. Een ruime woonkamer in open verbinding met een heerlijk woonkeuken dat is wat wij hier u mogen bieden en dat in combinatie met een eigentijdse kleurstelling en een prachtige houten vloer.
De woonkeuken is het “hart” van deze verdieping en om de feeling met het water extra te beleven is er een schuifpui geplaatst bij de eettafel, waar een ruime tafel voor 6-8 personen makkelijk zal passen. Een kookliefhebbershart zal hier zeker sneller van kloppen want de keuken is prachtig uitgevoerd met een composieten keukenblad en uiteraard voorzien van alle gemakken zoals o.a. een inductiefornuis, stoomoven, magnetron- grill, koel en vrieskast en afwasmachine.
Naast de keuken is nog een heerlijke zit/werkkamer die je kunt betrekken of afsluiten van het woongedeelte door interne openslaande deuren. Deze ruimte is ingericht met een inpandig balkon om alle rust even genieten en uit te kijken over het weidse water.
We noemen nog graag even de extra kamer op deze verdieping nu in gebruik als muziekstudio maar uiteraard voor vele doeleinden beschikbaar.

En omdat de woonark reeds op de toekomst is gericht, oftewel gasloos, en voorzien is van een o.a. hybride warmtepomp, 28 zonnepanelen, zonneboilers, is er een aparte ruimte voor alle techniek. Er is dan ook niet voor niets een energielabel A+++ afgegeven!!

Op de bovenverdieping bevindt zich een brede gang met toegang tot het zeer ruime dakterras met aan de ene kant het weidse uitzicht naar Zaanse huisjes van Haaldersbroek met een ruw randje van industrie en aan de kade zijde een groene oase van bomen. Op het dakterras past een fijne loungeset prima! Een 3-tal ruime slaapkamers waarbij 1 grenzend aan het dakterras met openslaande deuren. De stijlvolle en verzorgde badkamer met een tweede toilet bevindt zich ook op deze verdieping.

Er is nog veel meer te vertellen over deze prachtige woonark, op deze unieke locatie… neemt u contact met ons op

Kijk voor meer infomatie op: Woonboot.nl

Bijzonderheden:
Naam: TALIEN
Casco: Beton (bouwjaar 1967)
Opbouw: Keralit bekleding
Afmetingen: ± 15.10 x 6.40 meter
Liggeld: Momenteel geen
Nutsvoorzieningen: Elektra, water, telefoon, riool en glasvezel.

Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere aanbiedingen:

Te Koop

€ 569.000

Met Ligplaats

Adres: Amsteldijk 859 Amsterdam

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 30m / Breedte: 5m

Kamers: 5

Aangeboden sinds: 13/05/2024

Te Koop

€ 1.150.000

Met Ligplaats

Adres: Zuider Ijdijk 113 Amsterdam

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 18.50m / Breedte: 5.40m

Kamers: 4

Aangeboden sinds: 19/09/2023

Te Koop

€ 995.000

Met Ligplaats

Adres: Veendijk 6 Nijetrijne

Provincie: Friesland

Lengte: 19.50m / Breedte: 6m

Kamers: 4

Aangeboden sinds: 25/10/2023