Selecteer een pagina

Kok Woonbotenmakelaar – Keizersgracht 765 K

Te Koop

 389.000

Kok Woonbotenmakelaar B.V.

Ambachtenstraat 10
1191 JN Ouderkerk a/d Amstel

www.woonboot.nl

Kok Woonbotenmakelaar

info@woonboot.nl

020-4680940

Status: Te Koop
Vraagprijs: €  389.000
Aanvaarding: In overleg
Conditie: v.o.n.
Adres: Keizersgracht 765 K
Postcode: 1017 EA
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Ligplaats: Met Ligplaats
Casco: Staal
Bouwjaar: 1920
Woon oppervlakte: 35 m²
Lengte: 16.70 m
Breedte: 3.7 m
Aantal Kamer(s): 2
Aantal woonlagen: 1
Verwarming: Cv-ketel en houtkachel
Ligging: Prominente locatie binnen de grachten gordel van Amsterdam, op de hoek van de keizersgracht en de Amstel
Aangeboden sinds: 13/11/2023

Op een zonnige toplocatie in hartje Amsterdam willen wonen?? Hier is uw kans!!

Het fraai gelijnde woonschip, de motortjalk ‘RUMAH SAYA’ ligt op een prominente locatie, op de hoek van Keizersgracht en Amstel. We mogen wel spreken over één van de mooiste plekken aan een rustig gelegen deel van de klassieke grachtengordel, tussen de Nationale Opera en Koninklijk theater CARRÉ en tegenover Museum De Hermitage en de Magere brug. Een plek omringd door monumentale grachtenpanden, te midden van Unesco werelderfgoed en met vele uitgaansgelegenheden, restaurants en winkels in de nabijgelegen straten. Uw kinderen, familie en vrienden zullen u hier graag bezoeken.

Metro Waterlooplein en de Noord-Zuid lijn liggen op loopafstand met goede verbindingen naar o.a. Amsterdam CS. Maar ook diverse tramverbindingen zijn in de nabijheid zodat alle delen van de stad goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. Voor de auto is er openbaar parkeren (parkeervergunning mogelijk, huidige wachttijd ± 5 maanden) en voor de deur staat een laadpaal voor elektrische auto’s.

Het woonschip heeft een zonnige ligging en in de grote beschutte kuip is het dan ook heerlijk op warmere dagen vertoeven. Met enige aankleding kan deze plek omgetoverd worden tot een prachtige loungeplek en kunt u hier tot laat in de avond buiten zitten en genieten.

Via de aluminium beklede loopbrug en voorsteven komt u in de royale kuip met vaste banken en diverse opbergruimtes. De entree met dubbele deur en glas-in-lood ramen biedt middels een trappetje toegang tot het woongedeelte met veel lichtinval door de vele ramen.

Het woonschip kan naar eigen smaak verder worden ingericht en omgetoverd worden tot een pareltje aan de grachten. Diverse aansluitpunten zijn aanwezig voor een keuken met uitzicht op de gracht en op Carré. Ook is er een antieke houtkachel aanwezig die u uiteraard indien gewenst kunt vervangen door een moderne variant van (bij) verwarming. Tevens bevindt zich in dit gedeelte nog een ‘extra’ kamer die momenteel halfopen is en voor meerdere doeleinden geschikt gemaakt kan worden, denkt u bijvoorbeeld aan een extra slaapkamer, studeerkamer of woonkeuken? Zie ook de artist impressions voor inspiratie en mogelijkheden.

In het middendeel van het schip is een doucheruimte met wastafel, maar ook het separate toilet bevindt zich in het middenschip. Via de hal, alwaar zich ook de aansluiting voor de wasmachine en de cv-ketel uit 2021 zich bevinden, komen we in het voorschip.

In het voorschip is de slaapkamer met een vast tweepersoonsbed en diverse ingebouwde kasten. De vele patrijspoorten en de lichtkoepel geven deze kamer een ruimtelijke sfeer. Achter de slaapkamer is in de boeg nog een flinke bergruimte voor bijvoorbeeld uw koffers en kampeerspullen e.d .

Graag noemen we nog dat het onderwaterschip dit jaar (2023) uit het water is geweest en weer goedgekeurd te water is gelaten. Tevens is het onderwaterschip opnieuw in de epoxy gezet en tot aan de romp geschilderd.

Nog even wat highlights voor u op een rijtje:
• Toplocatie op de grachtengordel Zuid op de hoek van Keizersgracht en Amstel;
• Mooie lichtinval door de zuidelijke ligging en de vele grote ramen (met voorzetramen) en patrijspoorten;
• Oppervlakte van ± 35m2 voelt ruimer aan door de efficiënte indeling en het vele licht;
• ± 20 m2 buitenruimte op het dek;
• Keuken en topvloer dienen door koper de worden geplaatst;
• Badkamer en toilet zijn eenvoudig maar functioneel;
• Verwarming middels CV (2021) en houtkachel;
• Geen overdrachtsbelasting verschuldigd;
• Recente keuring onderwaterschip.

Wordt ‘RUMAH SAYA’ uw nieuwe huis? Plan een bezichtiging en bekijk de mogelijkheden die dit schip u te bieden heeft.

Bijzonderheden:
Naam: RUMAH SAYA
Casco: Staal
Opbouw: Staal
Afmetingen: ± 16.70 x 3.70 m.
Liggeld: € 917,70 per jaar.
Nutsvoorzieningen: elektra, water, gas en riool.

Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Andere aanbiedingen:

Te Koop

€ 169.000

Met Ligplaats

Adres: Van Maanenkade 227 Den Haag

Provincie: Zuid-Holland

Lengte: 17.70m / Breedte: 4.10m

Kamers: 3

Aangeboden sinds: 05/07/2023

Te Koop

€ 389.000

Met Ligplaats

Adres: Keizersgracht 765 K Amsterdam

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 16.70m / Breedte: 3.7m

Kamers: 2

Aangeboden sinds: 13/11/2023

Te Koop

€ 95.000

Zonder Ligplaats

Provincie: Gelderland

Lengte: 12m / Breedte: 4m

Kamers: 2

Aangeboden sinds: 20/10/2023