Selecteer een pagina

Kok Woonbotenmakelaar – Lange Muiderweg 505 – Weesp

Verkocht

Kok Woonbotenmakelaar B.V.

Ambachtenstraat 10
1191 JN Ouderkerk a/d Amstel

www.woonboot.nl

Kok Woonbotenmakelaar

info@woonboot.nl

020-4680940

Status: Verkocht
Vraagprijs: €  539.000
Aanvaarding: Direct (in overleg)
Eigendomssituatie: Woonark in water van waterschap en gemeente Amsterdam
Conditie: v.o.n.
Adres: Lange Muiderweg 505
Postcode: 1382 LB
Plaats: Weesp
Provincie: Noord-Holland
Ligplaats: Met Ligplaats
Casco: Beton
Bouwjaar: 1965
Woon oppervlakte: 68 m²
Lengte: 16.90 m
Breedte: 6.25 m
Aantal Kamer(s): 3
Aantal woonlagen: 1
Ligging: Prachtige locatie met ruime tuin aan de rivier de Vecht
Inrichting: Grote tuin met gastenverblijf en veel berging.
Parkeren: Openbaar en op eigen terrein.
Aangeboden sinds: 17/11/2023

Charmante woonark in Weesp met prachtig uitzicht over de rivier de Vecht!

Ziet u zich al lekker zitten hier uitkijkend over de rivier de Vecht? Deze bijzondere sfeervolle woonark ligt aan de Lange Muiderweg in Weesp. De rivier de Vecht waar de wisselende seizoenen telkens weer voor verwondering zorgen. De woonark ligt centraal, slechts op 25 autominuten van Amsterdam, Hilversum en Utrecht, nabij de spoorbrug en op korte loopafstand van het historische centrum van Weesp met alle voorzieningen binnen handbereik.

Het pittoreske Weesp heeft bijzonder veel te bieden. Van winkels en scholen, een treinstation/busstation met uitstekende openbaar vervoervoorzieningen (± 15 min. naar Amsterdam Centraal), tot allerlei leuke kroegjes en eetgelegenheden, een theater en mooie natuurgebieden. In de omgeving kan er heerlijk gefietst worden langs de Vecht, het Naardermeer of een rondje rondom de Spiegelplas.

De woonark is in lichte kleurstelling en heeft ruime raampartijen om heerlijk te genieten van het panoramisch uitzicht over de lengte van de Vecht. Een ruime open keuken is het hart van de woonark. De keuken is volledig uitgerust om diverse culinaire creaties tot leven te brengen. Aan de keuken en woonkamer grenst een ruim terras. Mocht u het op zeer warme dagen te warm hebben, dan kan uiteraard een verfrissende duik in de Vecht genomen worden. Voor de wat donkere en koude dagen is er in de woonkamer een knusse palletkachel om het geheel nog sfeervoller te maken. Naast een kleine slaapkamer noemen we nog graag de ‘master’ bedroom met eigen badkamer en toilet. Een apart gastentoilet voegt extra gemak toe aan het dagelijkse leven.

De woonark bestaat uit twee casco’s die gekoppeld zijn tot een ruime woonark. Het dak verspringt en daardoor zijn er wisselende hoogtes in de ark wat een speels karakter geeft. Tevens is de woonark voorzien van 11 zonnepanelen.

De ruime tuin biedt talloze mogelijkheden voor ontspanning, tuinfeesten of gewoon genieten van de buitenlucht. Er is een luxe bijgebouw en voldoende bergingsmogelijkheden.

Uiteraard is er de mogelijkheid om een plezierbootje af te meren. Even op een avond een ijsje halen bij de beroemde ijssalon in “Nelis” in Weesp of een biertje bij “Ome Ko” liggen binnen de mogelijkheden.

Geniet van de rust van het water terwijl je toch profiteert van de nabijheid van voorzieningen en het charmante stadsleven. Deze woonark wacht op de volgende gelukkige eigenaar om de charme van de Vecht volledig te omarmen.

Neem contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden van wonen op het water in Weesp!

Voor meer foto’s gaan naar Lange Muiderweg 505 – Weesp – Kok Woonbotenmakelaar (woonboot.nl)

Bijzonderheden:
Naam: SENANG
Casco: Beton (2x gekoppelde casco’s uit 1965 en 2008)
Opbouw: Rabat
Afmetingen: ± 16.90 X 6.25 meter
Liggeld: ± € 2.163,32 per jaar (huur water en tuin)
Nutsvoorzieningen: Elektra, water, telefoon, kabel-tv en riool. Gas middels gezamenlijke gastank met buren
Bouwer: Betona (casco)

Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere aanbiedingen:

Verkocht

Verkocht

Met Ligplaats

Adres: Stelling 40 Velsen-Zuid

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 16.5m / Breedte: 6m

Kamers: 5

Aangeboden sinds: 22/05/2024

Verkocht

Verkocht

Met Ligplaats

Adres: Zijlsingel 77B Leiden

Provincie: Zuid-Holland

Lengte: 15m / Breedte: 6m

Kamers: 4

Aangeboden sinds: 10/01/2024

Verkocht

Verkocht

Met Ligplaats

Adres: Stelling 17 Velsen-Zuid

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 17.5m / Breedte: 4.5m

Kamers: 3

Aangeboden sinds: 15/11/2023