Selecteer een pagina

Kok Woonbotenmakelaar – Nigtevechtseweg 170 WS Vreeland

Verkocht

Kok Woonbotenmakelaar B.V.

Ambachtenstraat 10
1191 JN Ouderkerk a/d Amstel

www.woonboot.nl

Kok Woonbotenmakelaar

info@woonboot.nl

020-4680940

Status: Verkocht
Vraagprijs: €  789.000
Aanvaarding: In overleg
Eigendomssituatie: Woonark in water van waterschap
Conditie: k.k.
Adres: Nigtevechtseweg 170 WS
Postcode: 3633 XX
Plaats: Vreeland
Provincie: Utrecht
Ligplaats: Met Ligplaats
Casco: Beton
Bouwjaar: 2015
Oppervlakte: 126 m²
Lengte: 15 m
Breedte: 6 m
Aantal Kamer(s): 4
Aantal woonlagen: 2
Verwarming: CV ketel met vloerverwarming
Ligging: Op aantrekkelijke en landelijke ligplaats
Inrichting: Eigen tuin met schuur
Parkeren: Openbaar
Aangeboden sinds: 08/06/2023

Uitgelezen kans om prachtig landelijk te wonen midden in de Randstad!

In het prachtige, lommer- en waterrijke Vreeland (gemeente Stichtse Vecht) bieden wij deze fraaie watervilla aan met bijzondere ligplaats aan de Vecht en met eigen grond van ± 225m²! Het uitzicht is aan beide zijden spectaculair….water en weiland….
Vreeland, gemeente Stichtse Vecht aan de rand van het Gooi, een pittoresk dorp met een gezellige dorpskern waar ieder zich snel thuis voelt. Dit komt onder ander door de tal van festiviteiten die door de betrokken dorpsbewoners worden georganiseerd. Ook heeft Vreeland diverse voorzieningen zoals een buurtsuper, basisschool, buitenschoolse opvang, sportclubs en gezellige horecagelegenheden. Daarnaast voldoende gelegenheid tot waterrecreatie en unieke fiets- en wandelroutes door het dorp en de omgeving.

Als het ’s winters koud genoeg is, wordt er op de omringende plassen en op de Vecht geschaatst. Hollandser en romantischer kunnen wij het niet bedenken terwijl Amsterdam, Utrecht en Hilversum binnen handbereik liggen!

Hier, aan de mooie Vecht, ligt een stijlvolle watervilla van 15 x 6 meter dubbellaags, midden in de natuur en toch zo dicht bij de stadse geneugten. De watervilla is goed onderhouden en biedt veel ruimte. Een woonkamer, voorzien van een strakke tegelvloer in combinatie met houten plafond geeft een warme en stijlvolle uitstraling. De raampartijen geven veel lichtinval. Schuifpuien naar het riante terras aan de waterkant creëren helemaal het buitengevoel, een heerlijk duik in het water is natuurlijk zo gedaan. Voor de wat donkere en koude dagen is er een sfeerhaard. De moderne open keuken is voorzien van alle gemakken. Op de bovenverdieping is daarnaast nog een ruime hal met toegang naar de benedenverdieping alwaar we o.a. een drietal in grootte variërende slaapkamers treffen. Tevens een ruime badkamer en een aparte waskamer. De watervilla is aangesloten op alle nutsvoorzieningen; gas middels gastank en graag vermelden we nog even dat de woonark recentelijk nog aan de buitenzijde is geschilderd.

Afmeren van een plezierboot is toegestaan. Echt een unieke kans om uw droom waar te maken.
Of het nu lekker op het terras luieren is of er op uit met de fiets, een sloep of te voet: een bijzondere plek in combinatie met een kavel eigen grond! Hebben we uw interesse gewekt? Dan plannen we graag een bezichtiging in.

Wilt u meer foto’s ga naar: Nigtevechtseweg 170-WS – Vreeland – Kok Woonbotenmakelaar (woonboot.nl)

Bijzonderheden:
Naam: HET DRIJFHUIS
Casco: Beton
Opbouw: Hout skelet met stucwerk
Afmetingen: ± 15 x 6 m, 2 verdiepingen
Liggeld: ± € 1.671,46 per jaar (2023)
Nutsvoorzieningen: Elektra, water, telefoon, internet, kabel-tv en riool. Gas middels gastank.
Bouwer: Blauwe Wimpel in Diemen (casco 2015).

Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere aanbiedingen:

Verkocht

Verkocht

Met Ligplaats

Adres: Westerdok 5 Amsterdam

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 22.5m / Breedte: 5m

Aangeboden sinds: 05/07/2023

Verkocht

Verkocht

Met Ligplaats

Adres: Nigtevechtseweg 170 WS Vreeland

Provincie: Utrecht

Lengte: 15m / Breedte: 6m

Kamers: 4

Aangeboden sinds: 08/06/2023

Verkocht

Verkocht

Zonder Ligplaats

Adres: Fentener Van Vlissingenkade 105 Utrecht

Provincie: Utrecht

Lengte: 22.31m / Breedte: 4.80m

Kamers: 4

Aangeboden sinds: 08/06/2023