Selecteer een pagina

Kok Woonbotenmakelaar – Singel 54-G – Amsterdam

Te Koop

 599.000

Kok Woonbotenmakelaar B.V.

Ambachtenstraat 10
1191 JN Ouderkerk a/d Amstel

www.woonboot.nl

Kok Woonbotenmakelaar

info@woonboot.nl

020-4680940

Status: Te Koop
Vraagprijs: €  599.000
Aanvaarding: In overleg
Eigendomssituatie: Woonschip in Gemeente Amsterdam
Conditie: v.o.n.
Adres: SINGEL 54-G
Postcode: 1015 AB
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Ligplaats: Met Ligplaats
Casco: Staal
Bouwjaar: 1910
Oppervlakte: 63 m²
Lengte: 21.31 m
Breedte: 4.57 m
Aantal Kamer(s): 2
Aantal woonlagen: 1
Ligging: In stadscentrum omringt door grachtenpanden.
Aangeboden sinds: 17/11/2023

Fraai gelijnde woonboot te koop aan de zonnige zijde van het Singel!!

Unieke kans, uw eigen vrijstaande woning, gelegen in de Singelgracht omringt door statige grachtenpanden, (gesitueerd tussen de oude binnenstad en de Jordaan, met diverse café’s, restaurants en karakteristiek winkelaanbod. De Haarlemmerdijk, de Noorder- en Westermarkt liggen op loopafstand. Evenals het Westerpark dat ook eenvoudig te voet te bereiken is, ideaal voor de sportieveling. Het Centraal Station is slechts enkele minuten fietsen of lopen. Openbaar vervoer en diverse uitvalswegen in de directe omgeving.

Het schip is zeer verfijnd en smaakvol afgewerkt. Na binnenkomst valt direct het ruimtelijke gevoel op, vele patrijspoorten in combinatie met dakramen zorgen voor een prachtig lichtinval. De stoere keuken staat in open verbinding met de woonkamer en heeft zowel een landelijke als een nautische “touch” door o.a. het betonnen werkblad, de speciale keukengrepen. De keuken is voorzien van alle gemakken denk u bijvoorbeeld aan een vrijstaand 5-pits fornuis

De woonkamer is sfeervol te noemen. De fraai gevormde houtkachel valt direct op. Ook hier weer strakke afwerking in combinatie met een warme en stijlvolle kleurstelling. Ook de badkamer is zeer verzorgd; een ruime inloopdouche en voldoende kastruimte. De vloeren en wanden zijn volledig betegeld. De slaapkamer in het voorschip is voorzien van diverse inbouwspots maar ook vaste kasten.

Graag noemen we nog even dat door het hele schip een mooie houten betimmering is aangebracht, een nieuwe pvc vloer en alles zeer hoogwaardig is afgewerkt.

Het woonschip verkeert in uitstekende staat van onderhoud. In 2021 heeft de laatste werfgang plaatsgevonden en in 2022 is het gehele schip opnieuw geschilderd. Iets waar u zich zeker de komende jaren niet druk over hoeft te maken!

Het dek biedt buitenruimte waar u kunt genieten van het bruisende stadsleven en heeft u een prachtig uitzicht over één van de mooiste grachten van Amsterdam. De combinatie van dit luxe woonschip en de historische ligplaats is zeer bijzonder te noemen en straalt koninklijke allure uit!

Voor meer foto’s ga naar Singel 54-G – Amsterdam – Kok Woonbotenmakelaar (woonboot.nl)

Wij maken graag een afspraak om u dit unieke waterpaleis te laten zien!

Bijzonderheden:
Naam: GWENDOLYN
Casco: Staal
Opbouw: Staal
Afmetingen: ± 21.31 x 4.57 meter
Liggeld: € 1.303,40 per jaar
Nutsvoorzieningen: Elektra, water, telefoon, kabel-tv, riool en gas (alleen voor koken), verwarming is elektrische/hete lucht.

Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere aanbiedingen:

Te Koop

€ 695.000

Met Ligplaats

Adres: Bilderdijkkade 816 Amsterdam

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 18.35m / Breedte: 5m

Kamers: 4

Aangeboden sinds: 24/04/2024

Te Koop

€ 898.011

Met Ligplaats

Adres: Klaprozenweg 73A Amsterdam

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 15m / Breedte: 7m

Kamers: 5

Aangeboden sinds: 06/05/2024

Te Koop

€ 1.595.000

Met Ligplaats

Adres: Amsteldijk 825 Amsterdam

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 15m / Breedte: 7m

Kamers: 4

Aangeboden sinds: 22/05/2024