Selecteer een pagina

Kok Woonbotenmakelaar – Vreelandseweg 3 – Nigtevecht

Te Koop

 899.000

Kok Woonbotenmakelaar B.V.

Ambachtenstraat 10
1191 JN Ouderkerk a/d Amstel

www.woonboot.nl

Kok Woonbotenmakelaar

info@woonboot.nl

020-4680940

Status: Te Koop
Vraagprijs: €  899.000
Aanvaarding: In overleg
Conditie: v.o.n.
Adres: Vreelandseweg 3
Postcode: 1393 PC
Plaats: Nigtevecht
Provincie: Utrecht
Ligplaats: Met Ligplaats
Casco: Beton
Bouwjaar: 1965
Oppervlakte: 158 m²
Lengte: 27 m
Breedte: 6 m
Aantal Kamer(s): 4
Aantal woonlagen: 1
Verwarming: Cv ketel
Ligging: Vrij wonen aan de Vecht met fenomenaal uitzicht
Aangeboden sinds: 27/03/2024

Vrij wonen aan de Vecht met fenomenaal uitzicht!

Het idyllische dorpje Nigtevecht ligt te midden van prachtige natuurgebieden en heeft een beschermd dorpsgezicht. Nigtevecht ligt in een bocht van de rivier de Vecht en precies in deze bocht mogen wij met trots deze zeer ruime woonark van maar liefst ± 158 m2 aanbieden.

Nigtevecht, met uitvalswegen richting Utrecht en Amsterdam onder handbereik, is gesitueerd te midden van één van de mooiste plassengebieden van Nederland en biedt dus recreatiemogelijkheden in overvloed. Daarnaast kunt u natuurlijk ook prachtige fiets- en wandeltochten maken en bovendien zijn de plaatsen Weesp en Muiden, maar ook de Spiegelplas en de Loosdrechtse plassen, met uw eigen plezierbootje op vaarafstand te bereiken.

Weesp, met vele voorzieningen zoals winkels, scholen, treinstation, ligt op slechts 5 kilometer afstand en het centrum van Amsterdam bereikt u binnen 20 minuten.

In de bocht van de Vecht ligt deze woonark te wachten op een nieuwe eigenaar. De huidige bewoner heeft met veel plezier op deze unieke plek gewoond en met liefde de woonark omgetoverd tot wat het nu is. Na binnenkomst via de ruime hal, vinden we aan de rechterzijde de grote woonkamer met vele raampartijen. Een magnifiek uitzicht alwaar de wisselende seizoenen telkens weer voor verwondering zullen zorgen. De keuken, voorzien van alle gemakken, is direct aangrenzend aan de woonkamer….. en hier vinden we dan ook de toegang naar een zeer ruim terras aan de waterzijde. Het terras biedt voldoende ruimte voor diverse zitjes, een grote eettafel, een barbecue, een relaxhangmat. Een plek waar u menig uurtje tijdens de zomermaanden kunt genieten van al het moois wat voorbij komt varen. Hier bevindt zich tevens de aanlegplaats voor uw boot.
En wat dacht u van een frisse duik of spelevaren op het water?

Naast een tweetal slaapkamers, is er nog een ruime kamer die nu dienst doet als hobbykamer aanwezig. Deze kamer kan zeker omgetoverd worden tot een tweetal slaapkamers. Kortom: mocht u een vierde slaapkamer missen, de mogelijkheid is er!. Graag noemen we ook nog even de badkamer. Hier mogen we echt wel spreken van een relaxruimte met heerlijk ligbad en sauna!.

Nog enkele highlights: ….een praktische bijkeuken, 12 zonnepanelen, vloerverwarming zowel in de woonkamer als in de badkamer, dakbedekking in 2020 vervangen… maar uiteraard is er nog veel meer te vertellen en te laten zien.

Wij laten u dan ook graag kennismaken met deze woonark, dus bel ons snel voor een afspraak.

Kijk voor meer informatie op Woonboot.nl

Bijzonderheden:
Naam: RIGUBE
Casco: Beton
Opbouw: Eterniet beplating
Afmetingen: ± 27 x 6 meter (casco)
Liggeld: € 798,53 per kwartaal
Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon, kabel-tv en riool.
Bouwer: Betona

Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere aanbiedingen:

Te Koop

€ 695.000

Met Ligplaats

Adres: Levantkade 42 Amsterdam

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 31.20m / Breedte: 4.5m

Kamers: 5

Aangeboden sinds: 23/02/2024

Te Koop

€ 995.000

Met Ligplaats

Adres: Veendijk 6 Nijetrijne

Provincie: Friesland

Lengte: 19.50m / Breedte: 6m

Kamers: 4

Aangeboden sinds: 25/10/2023

Te Koop

€ 600.000

Met Ligplaats

Adres: Haven 26 Tiel

Provincie: Gelderland

Lengte: 24m / Breedte: 7m

Kamers: 4

Aangeboden sinds: 15/06/2024