Selecteer een pagina

Kok Woonbotenmakelaar – Zijlsingel 77 – Leiden

Verkocht

Kok Woonbotenmakelaar B.V.

Ambachtenstraat 10
1191 JN Ouderkerk a/d Amstel

www.woonboot.nl

Kok Woonbotenmakelaar

info@woonboot.nl

020-4680940

Status: Verkocht
Vraagprijs: €  469.000
Aanvaarding: In overleg
Conditie: v.o.n.
Adres: Zijlsingel 77B
Postcode: 2315 KH
Plaats: Leiden
Provincie: Zuid-Holland
Ligplaats: Met Ligplaats
Casco: Beton
Bouwjaar: 2003
Oppervlakte: 119 m²
Lengte: 15 m
Breedte: 6 m
Aantal Kamer(s): 4
Aantal woonlagen: 1
Verwarming: Cv ketel, Gaskachel
Ligging: Een rustige woonlocatie met prachtig uitzicht over het water vlakbij de binnenstad.
Aangeboden sinds: 10/01/2024

In de gezellige en bruisende universiteitsstad leiden bieden wij deze speels ingedeelde split-level woonark te koop aan. Een heerlijke plek, op een rustige woonlocatie met prachtig uitzicht over het water. De woonark ligt in het water van de Zijlsingel, een zijtak van de Nieuwe Rijn en kijkt uit op de lommerrijke oever van de historische begraafplaats ‘Groenesteeg’.

Leiden is een bruisende stad van cultuur met de vele hofjes in de historische binnenstad. Leiden is bekend om de universiteiten, musea zoals Rijksmuseum van Oudheden, Naturalis en Museum van Volkenkunde, tal aan historische gebouwen en meer dan 650 winkels, een breed aanbod aan supermarkten en talloze sportvoorzieningen. Uiteraard is Leiden ook bekend om de vele grachten. Wist u dat Leiden na Amsterdam het meeste water binnen haar poorten heeft stromen?
Wij begrijpen wel waarom deze stad al eeuwen populair is…….

Deze verzorgde woonark ligt rustig maar toch centraal. Het centrum is gemakkelijk te voet of op de fiets te bereiken. En via de diverse uitvalswegen bent u snel op weg naar Schiphol of grote steden als Amsterdam of Den Haag. Parkeren kunt u voor de deur langs de openbare weg.

De gezellige woonark heeft een ruime woonkamer met open keuken. Door de vele raampartijen en een prachtiger erker komt veel daglicht naar binnen. Er ligt een mooie eiken vloer en de fraaie houtkachel is sfeer verhogend tijdens de wat koudere maanden van het jaar. Aangrenzend aan de woonkamer is een ruim terras om te kunnen genieten van al het moois wat voorbij komt. Door deze waterbeleving heeft u al snel een vakantiegevoel! Het is mogelijk om een deel van de woonkamer op te delen naar een aparte ruimte geschikt voor werkruimte/kantoor. Aangrenzend aan de woonkamer is de keuken te vinden en voorzien van alle gemakken. Een ruime eetkeuken om uren lang heerlijk te kunnen tafelen.
Beneden vinden we de gerenoveerde badkamer met mooi tegelwerk en een tweetal slaapkamers. De zeer ruime berging is via één van de slaapkamers te bereiken. De ruimtes beneden zijn optimaal benut!

Uiteraard is er de mogelijkheid om een plezierbootje af te meren…. even op een mooie zomerse avond een ijsje halen in het centrum? ….Maar ook de Kagerplas is binnen een halfuur vaarafstand bereikbaar!

Hebben wij uw interesse gewekt? Bel ons dan snel voor een afspraak. Of kijk op woonboot.nl

Bijzonderheden:
Naam: Ongenoemd
Casco: Beton
Opbouw: Kunststof rabatdelen.
Afmetingen: ± 15 x 6 meter (split-level).
Liggeld: € 725,- per jaar.
Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon en riool.
Bouwer: Hercules Hardenberg (casco).

Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere aanbiedingen:

Verkocht

Verkocht

Met Ligplaats

Adres: Voorschoterweg 19-D Valkenburg

Provincie: Zuid-Holland

Lengte: 10.20m / Breedte: 4.1m

Kamers: 3

Aangeboden sinds: 27/03/2024

Verkocht

Verkocht

Met Ligplaats

Adres: Binnenkant 9 Amsterdam

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 16.5m / Breedte: 3.20m

Kamers: 2

Aangeboden sinds: 30/08/2023

Verkocht

Verkocht

Met Ligplaats

Adres: Zwarte Pad 19 Amsterdam

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 20m / Breedte: 6m

Kamers: 7

Aangeboden sinds: 10/11/2023