Selecteer een pagina

Luxe watervilla in Almere omgeven door natuur.

Te Koop

 747.000

Immoairevanderlee

info@immo.nl

Status: Te Koop
Vraagprijs: €  747.000
Aanvaarding: In overleg
Eigendomssituatie: Eigen grond en water
Conditie: Goed
Adres: Weteringkade 15
Postcode: 1358AH
Plaats: Almere
Provincie: Flevoland
Ligplaats: Met Ligplaats
Casco: Beton
Bouwjaar: 1996
Oppervlakte: 452 m²
Woon oppervlakte: 172 m²
Lengte: 16.6 m
Breedte: 4.7 m
Aantal Kamer(s): 4
Aantal woonlagen: 3
Verwarming: Hete lucht verwarming
Ligging: Vrij
Parkeren: Eigen grond
Aangeboden sinds: 05/11/2022

Deze unieke woonark met eigen kavel wordt u aangeboden middels een Vraagprijs van € 747.000,- k.k.

Op een unieke locatie in Almere gelegen Watervilla!! Als u thuis komt voelt dat als een vakantie. Heerlijk gevoel toch om dit het hele jaar te mogen ervaren. De echte levensgenieters zullen dit object zeker aanspreken.

De totale oppervlakte van de woonark bestaat uit gebruiksoppervlakte wonen en oppervlakte inpandige ruimte. De totale oppervlakte is maar liefst 172 m2!! Deze oppervlakte is als volgt verdeeld volgens de meetinstructie namelijk 95m2 gebruiksoppervlakte wonen en 77 m2 overige inpandige ruimte. De overige inpandige ruimte is thans in gebruik als woonruimte en kan dus ook als zodanig gebruikt worden.

Laat u verrassen, de woonark is groter dan u denkt.

U woont letterlijk “OP” het water in een bosrijke omgeving. Het mooie is dat het water en de tuin ook echt van u is, dus geen erfpacht of dergelijke. De kavel inclusief water is maar liefst 452 m2. De auto’s kunt u langs de kavel en in de houten garage parkeren. Uw boot legt u in de elektrisch bedienbare en overdekte bootlift als u er even geen gebruik van maakt. Bijzondere van deze woonboot is dat er 3 lagen zijn! De voorzijde van de kavel is voorzien van een L-vorm verblijfsruimte met complete buitenkeuken met 3 keer gasaansluiting voor gasstel, BBQ en kachel, garage/werkplaats, overkapte hout opslag en fietsenberging.

Het vaarwater biedt uitstekende mogelijkheden om met de boot naar het Gooimeer en Markermeer te varen. De ideale locatie voor een watersportliefhebber.

De woonark is ingeschreven in het scheepsregister. Daardoor is over de watervilla zelf geen overdrachtsbelasting verschuldigd. U betaalt alleen overdrachtsbelasting (8%) over de waarde van het kadastrale perceel en de parkeerplaatsen. Het financieren is alleen via de Rabobank mogelijk. De hoogte van de financiering is maximaal 90% van de marktwaarde van zowel de woonark als de ligplaats. Laat u hierover goed informeren.

Indeling:
Entree/hal met toegang tot een toiletruimte, kelder, werk/slaapkamer en woonkamer/keuken. Links is er een slaapkamer (nu werkkamer) en rechts is er toegang tot de woonkamer met de keuken. U kunt vanuit de woonkamer naar de slaapverdieping met de master bedroom met aan 3 kanten ramen en bijbehorende badkamer. Middels een brug boven de woonkamer komt u bij een inpandig balkon; hier is eventueel mogelijkheid om een 2e kamer te maken op de verdieping. Hoe heerlijk is het om hier wakker te worden en uit te kijken naar het water en de natuur. Vanuit de hal is er toegang tot het souterrain waar 4 royale ruimtes aanwezig zijn. Dus: 3 lagen woonruimte. Een ruime woonark.

De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. Aan de waterzijde is een schuifpui aanwezig met toegang tot het inpandige terras met gasaansluiting voor BBQ of Kachel. Voor het terras ligt een vlot op het water. In de woonkamer vind u de speksteen/houtkachel die voor een groot deel van de warmtebehoefte verzorgt. U kunt hier heerlijk genieten van de geur en warmte van de haard.

De keuken is voorzien van een nette inbouwkeuken met veel kastruimte. Alle wenselijke apparatuur is ingebouwd waaronder een gaskookplaat, oven en een vaatwasser.

Aan de linkerzijde van de woonark is een werkkamer aanwezig welke gebruikt kan worden als een 2e slaapkamer. Momenteel is hier de wasmachine-aansluiting. Desgewenst kan deze in de berging worden geplaatst.
Vanuit de hal is het souterrain bereikbaar; in 4 gedeeltes onderverdeelde ruimtes om te werken, te sporten, voor opslag of atelier; heel veel mogelijkheden met deze verrassende ruimte die 4 ramen heeft boven de waterlijn.

De tuin is met de fantastische ligging natuurlijk een echte eyecatcher. Aan de voorzijde is een groenstrook met een bosrand en aan de achterzijde grenst de tuin aan doorgaand vaarwater. De tuin is verder keurig aangelegd met meerdere terrassen waarvan deels overdekt. De jacuzzi is bij de koop inbegrepen. In de tuin is aan de voorzijde een grote houten berging aanwezig met een garage/berging. Het zonneterras bij de woonkamer is echt fantastisch. Het terras ligt op het zuidoosten en hier kunt u genieten van het kabbelende water, de watervogels en natuurlijk ook de bootjes die hier voorbij varen.

De woonark is goed onderhouden. De buitenwanden zijn met hard kunststof panelen (Keraliet) bekleed, kozijnen van kunststof met (grotendeels) draai-kiepbeslag. Dus onderhoudsarm.

Er zijn in totaal 32 zonnepanelen aanwezig alsmede een zonneboiler van 87 liter met na-verwarming. Een 380 Volt elektra-aansluiting. Verwarming (buiten de spekstenen haard) middels hete lucht verwarming.

Ook is de watervilla voorzien van Glasvezel!

Aanvaarding in overleg / flexibel

Voor meer info kunt u contact opnemen met Immo Arie van der Lee

036-5330035

info@immo.nl

Disclaimer:
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Andere aanbiedingen:

Te Koop

€ 747.000

Met Ligplaats

Adres: Weteringkade 15 Almere

Provincie: Flevoland

Lengte: 16.6m / Breedte: 4.7m

Kamers: 4

Aangeboden sinds: 05/11/2022

Te Koop

€ 325.000

Met Ligplaats

Adres: Haven 1 Tholen

Provincie: Zeeland

Lengte: 29.47m / Breedte: 5.04m

Kamers: 3

Aangeboden sinds: 26/10/2022

Te Koop

N.o.t.k.

Zonder Ligplaats

Provincie: Noord-Brabant

Lengte: 22m / Breedte: 4m

Aangeboden sinds: 20/09/2022