Selecteer een pagina

Knusse woonark zonder ligplaats 9500

Verkocht

Drijvend Wonen

www.drijvendwonen.nl

Niek van der Sluis

info@drijvendwonen.nl

030 261 53 57

Status: Verkocht
Vraagprijs: €  9.500
Eigendomssituatie: Zonder ligplaats
Conditie: k.k.
Provincie: Utrecht
Ligplaats: Zonder Ligplaats
Casco: Beton
Woon oppervlakte: 50 m²
Lengte: 15 m
Breedte: 3.7 m
Aantal Kamer(s): 3
Aantal woonlagen: 2
Tapwater: Leidingwater
Verwarming: 1
Ligging: Utrecht
Inrichting: Open keuken, twee slaapkamers en een badkamer met toilet
Aangeboden sinds: 27/02/2021

In goede staat verkerende knusse woonark zonder ligplaats. De eigenaar is in de gelegenheid een grotere woonark te laten bouwen, waardoor deze ark zonder ligplaats te koop komt. De ark ligt momenteel in Utrecht.

Heeft u een ligplaats waar deze woonboot kan en mag liggen? Dan is deze aanbieding wellicht interessant voor u. Als u geen ligplaats heeft en een ligplaats zoekt, dan is reageren helaas zinloos. Er zijn of komen geen geschikte ligplaatsen beschikbaar. De genoemde prijs is een VRAAGprijs.

Deze fijne woonark heeft een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer met toilet. De ark is in 2017 ingrijpend verbouwd. Destijds werd de ark met een enkele woonlaag voorzien van een split-level deel, zodat er twee slaapkamers ontstonden. Deze zijn bereikbaar via een ruimtebesparende scheeps- of molenaarstrap. Tijdens de verbouwing werd de badkamer vernieuwd. In de nieuwe situatie heeft deze een douche, dubbele wastafel en toilet.Ook na 2017 werd de ark nog verbeterd. In 2018 werd het dak voorzien van een nieuwe laag (bitumineuze) dakbedekking. En in dat jaar werd de ark (door Maksor) getrimd met trimvaten. In 2019 werd de CV-installatie geheel nieuw aangelegd. Tevens werd dat jaar de rioolpomp vervangen door een goed bestaand exemplaar (van het merk/type KSB Mini-Compacta).

De ark heeft een betonnen bak. Daarin is circa 20 m2 droge bergruimte beschikbaar, met ruimte voor een wasmachine en een droger. De standpijpen zijn afgedicht met beton. Zeer waarschijnlijk is de ark (of de betonbak) gebouwd in de periode 1960/1970, door Betona in Zaandam.

De opbouw heeft grotendeels ramen met dubbel glas. In de woonkamer zijn openslaande deuren aanwezig, die toegang kunnen geven naar een langs de ark te plaatsen terras. Het grootste deel van de gevels is op creatieve wijze voorzien van aluminium platen. Daaronder is de oorspronkelijke eternit gevelbekleding aanwezig. Het nieuwe hoge deel van de opbouw heeft als gevelbekleding kunststof rabatdalen.

De woonark is ingeschreven in het schepenregister van het kadaster, onder meer voor het verkrijgen van een hypotheek. Gewoonlijk is voor een woonboot met vaste ligplaats een woonboothypotheek mogelijk bij de Rabobank, die daarvoor specifieke voorwaarden hanteert.

De levering zal plaatsvinden vanaf de huidige ligplaats in Utrecht.

De maten van de ark zijn bij benadering als volgt:
De binnenmaat is circa 13 x 3 meter.
De buitenmaat is circa 15 x 3,7 meter (inclusief veranda en alle overhangende dakjes)
De hoogte boven de waterlijn is circa 4 meter (het lage deel circa 2,85 meter).
De diepgang is circa 1 meter.
De vrijboordhoogte is circa 0,40 meter.

Indien de afmetingen van de woonark van belang zijn (voor uw ligplaats of de route ernaar toe), dan bent u als serieuze geïnteresseerde welkom om de exacte maten te komen meten. De levering kan plaatsvinden in de zomer van 2021 en dient afgestemd te worden met de levering van de nieuw te bouwen woonark van de eigenaren. Aan de informatie in deze advertentie (waaronder afmetingen en afbeeldingen) kunnen geen rechten ontleend worden.

INTERESSE? NEEM CONTACT OP MET DRIJVEND WONEN VIA 030 2615357 of info@drijvendwonen.nl

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden

Andere aanbiedingen:

Verkocht

Verkocht

Met Ligplaats

Adres: Billitonkade 148 Utrecht

Provincie: Utrecht

Lengte: 12m / Breedte: 5m

Kamers: 4

Aangeboden sinds: 23/02/2023

Verkocht

Verkocht

Zonder Ligplaats

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 20m / Breedte: 5m

Kamers: 6

Aangeboden sinds: 27/02/2021

Verkocht

Verkocht

Zonder Ligplaats

Provincie: Zuid-Holland

Aangeboden sinds: 23/03/2021