Selecteer een pagina

Panoramix Tiel

Te Koop

 600.000

WesselsWaterWonen

info@wesselswaterwonen.nl

0651779229

Status: Te Koop
Vraagprijs: €  600.000
Adres: Haven 26
Postcode: 4001LV
Plaats: Tiel
Provincie: Gelderland
Ligplaats: Met Ligplaats
Casco: Staal
Bouwjaar: 1997
Woon oppervlakte: 125 m²
Lengte: 24 m
Breedte: 7 m
Aantal Kamer(s): 4
Aantal woonlagen: 1
Aangeboden sinds: 15/06/2024

Altijd al op het water willen wonen met één been in de stad en één been in de uiterwaarden. Dan is deze moderne woonark met drie slaapkamers in Tiel helemaal wat u zoekt. Vanuit de woonkamer heeft u prachtig uitzicht over de havenkom en de stad Tiel. Aan de andere kant van de dijk heeft u de mogelijkheid om de uiterwaarden in te lopen. Houdt u van een dynamische waterwoonomgeving? Kom dan zeker eens op de Panoramix in Tiel kijken.

Omgeving
De woonark is afgemeerd aan de Groene Krib met uitzicht over de havenkom van Tiel. De haven heeft een open vaarverbinding met de Waal en hier is tevens de jachthaven van Tiel gevestigd. Met een (bij)boot vaart u zo de Waal op om de rest van Nederland via het water te verkennen.
Tussen de Groene Krib en het Amsterdam-Rijnkanaal is in de uiterwaarden het prachtige natuurgebied De Willemspolder gelegen. Hier grazen Schotse Hooglanders. De polder is prachtig om even een wandeling te maken met de hond of gewoon de rust op te zoeken.
Het historische centrum van Tiel, met alle belangrijke voorzieningen en onder andere het Flipje museum, is op loop-/fietsafstand. Het centrum is via een prachtige, gloednieuwe boulevard perfect te bereiken. Via de A15 heeft Tiel goede ontsluiting richting Nijmegen/Arnhem en Rotterdam.

Indeling
Over een degelijke loopbrug bereikt u de ruime entree van de waterwoning. Links heeft u een ruime woonkamer met open keuken en toegang tot het, op het zuiden gelegen, overdekte terras. Door de vele ramen is er vanuit de woonkamer veel contact met buiten en de gebeurtenissen in de havenkom. Vanuit de open keuken, voorzien van alle apparatuur, is er een goede connectie met de woonkamer. De houtkachel zorgt voor lekkere warmte in de avonduren.
Via de entree zijn rechtsaf de bijkeuken, het toilet, de ruime badkamer, twee vergelijkbare slaapkamers en de ruime masterbedroom bereikbaar.
Vanaf het overdekt terras heeft u een prachtig uitzicht op de havenkom en Tiel. Via de ruime omloop kunt u daarnaast het 2e (drijvende) terras bereiken en er is voldoende ruimte voor het afmeren van een (bij)boot.
Op de dijk is een ruime schuur van circa 40 m2 voorzien van 2 garagedeuren. Ideaal als garage en hobbyruimte. Rondom de garage is voldoende parkeergelegenheid en er is een moderne houtopslag. Ook staan er twee prachtige notenbomen en is er een extra terras.

Techniek
De basis voor deze waterwoning is een stalen casco uit 1997 met 8 mm dik staal. De binnenzijde is goed geconserveerd en de houten vloer is geheel nageïsoleerd. In het casco is tevens de 1400 liter dieseltank gevestigd.
De houtskeletopbouw is voorzien van kunststof kozijnen en rabatdelen voorzien van een extra coating. Het schilderwerk van de boeilijst rondom is in 2023 nog uitgevoerd. Het bitumen dak is voorzien van 18 zonnepanelen, wat zorgt voor een nul op de meter. De verwarming wordt verzorgd door de houtkachel en een diesel cv.
Na de aankoop door de huidige eigenaren in 2009 zijn de keuken en badkamer vernieuwd en zijn zonnepanelen en de rioolpomp geplaatst.

Enkele kenmerken van de waterwoning:
• Bouwjaar stalen casco (8mm) uit 1997
• Afmetingen van de woonark 7 x 24 meter
• Woonoppervlakte van ruim 125 m2 met een gemiddelde stahoogte van 2,6 meter
• Overdekt terras grenzend aan de woonkamer op het zuiden
• Keuken (2009) voorzien van vaatwasser, koelkast, inductiekookplaat met afzuigkap en 2x combi-oven
• Badkamer (2009) voorzien van inloopdouche, dubbel badkamermeubel en wasmachine en wasdroger aansluiting
• 18 Zonnepanelen (2009), nul op de meter
• Buitenschilderwerk van de boeilijst is in 2023 uitgevoerd
• Kunststof kozijnen voorzien van dubbelglas en zes van de kozijnen (in de huiskamer en badkamer) hebben zonnescreens en vijf kozijnen (in de slaapkamers en badkamer) hebben horren
• Homa rioolpomp naar het gemeenteriool
• Dieselkachel ACV Delta, onderhoud in 2024 uitgevoerd, dieseltank in casco van 1400 liter
• Moderne meterkast met automatische zekeringen
• Geïsoleerde houtenskeletbouw wanden
• Geïsoleerd hellend dak
• Vloer geheel geïsoleerd
• Ruime schuur op de kade van 4 x 10 meter voorzien van 2 garagedeuren
• Liggeld en huur kade circa € 685,- per jaar (2021)

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze ruime woonark met drie slaapkamers in Tiel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden van een bezichtiging.

kijk voor meer informatie op:

https://wesselswaterwonen.nl/panoramix-tiel/

Over het woonschip hoeft geen overdrachtsbelasting te worden voldaan. Uw notaris kan u hier nader over informeren.
Onze beschrijvingen zijn met de grootste zorg samengesteld, maar hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Het staat u vrij de afmetingen en gegevens te controleren tijdens een bezichtiging.
Steeds meer gemeenten stellen een zelfbewoningsplicht in voor toekomstige eigenaren. Neem hiervoor contact op met de gemeente of dit voor u als toekomstige eigenaar ook van toepassing is.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere aanbiedingen:

Te Koop

€ 659.000

Met Ligplaats

Adres: Westerdok 75 Amsterdam

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 24.14m / Breedte: 4.86m

Kamers: 4

Aangeboden sinds: 17/04/2024

Te Koop

€ 419.000

Met Ligplaats

Adres: Haagweg 237 Leiden

Provincie: Zuid-Holland

Lengte: 16m / Breedte: 4m

Kamers: 4

Aangeboden sinds: 24/04/2024

Te Koop

€ 679.000

Met Ligplaats

Adres: Haringbuisdijk 963 Amsterdam

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 26.06m / Breedte: 5m

Kamers: 4

Aangeboden sinds: 08/07/2024