Selecteer een pagina

Kok Woonbotenmakelaar – Molenkade 21-W – Leimuiden

Te Koop

 739.000

Kok Woonbotenmakelaar B.V.

Ambachtenstraat 10
1191 JN Ouderkerk a/d Amstel

www.woonboot.nl

Kok Woonbotenmakelaar

info@woonboot.nl

020-4680940

Status: Te Koop
Vraagprijs: €  739.000
Aanvaarding: In overleg
Conditie: v.o.n.
Adres: Molenkade 21-W
Postcode: 2451AZ
Plaats: Leimuiden
Provincie: Zuid-Holland
Ligplaats: Met Ligplaats
Casco: Beton
Bouwjaar: 1993
Oppervlakte: 185 m²
Lengte: 22 m
Breedte: 4.50 m
Aantal Kamer(s): 4
Aantal woonlagen: 2
Verwarming: CV ketel, Gashaard
Ligging: Op een idyllisch plekje met een unieke setting.
Aangeboden sinds: 17/04/2024

erlangt u naar de vrijheid van wonen op het water, omgeven door veel buitenruimte en met uw eigen bootje binnen handbereik?

Stap dan binnen in deze prachtige waterwoning, gelegen op een idyllisch plekje met een unieke setting. Het waterkavel en het oeverperceel, met een totale oppervlakte van 471 m2, zijn volledig in eigendom.

Leimuiden is een gezellig dorp in de gemeente Kaag en Braassem, centraal gelegen in het Groene Hart tussen Amsterdam en Den Haag, met uitstekende verbindingen naar onder andere Schiphol. Hier in Leimuiden aan De Molenkade ligt deze woonark te wachten op een nieuwe eigenaar.
De Molenkade is een rustige, doodlopende weg langs een beperkt aantal woonboten en woningen, grenzend aan weilanden (met vrij zicht vanaf de locatie).

De woonark is gebouwd in 1993 door de gerenommeerde arkenbouwer De Blauwe Wimpel en beschikt dan ook over hoogwaardige materialen en voorzieningen. Het betonnen casco is van uitstekende kwaliteit met extra dikke wanden en bodem. Het dak is voorzien van14 zonnepanelen en de ark is volledig aangesloten op alle nutsvoorzieningen welke in 2021 zijn vernieuwd. De gevels zijn voorzien van onderhoudsarme panelen/steenstrips.

Deze ruime woonark, met afmetingen van ongeveer 22 bij 4,50 meter, strekt zich uit over twee verdiepingen en biedt een totale oppervlakte van circa 185 m2. Daarnaast is er ruimte voor uitgebreid buitenleven. Dit is dé ideale plek om permanent te wonen terwijl u geniet van een permanent vakantiegevoel, omringd door vrolijke watervogels als uw buren.

Een glimp van de indeling onthult het volgende: Bij binnenkomst op de bovenste verdieping wordt u verwelkomd door een sfeervolle woonkamer en een open keuken. De gashaard is een echte eyecatcher!. De hoekkeuken is in 2023 vernieuwd en voorzien van alle gemakken. De hal/entree leidt u naar een toilet en een vaste trap naar beneden. Aan uw rechterzijde bevindt zich een royale slaapkamer, momenteel benut als werkkamer. Op de benedenverdieping wachten o.a. een wasruimte, een tweetal slaapkamer en een luxe badkamer op ontdekking. De badkamer is een oase van ruimte, uitgerust met een fraai wastafelmeubel, een riante douche (voorzien van hoofd-, zij- en handdouches) en een vorstelijk rond bad. De PVC-vloeren zijn in 2020 gelegd en de toiletruimtes zijn voorzien van moderne voorzieningen.

Buiten kunt u genieten van de rust en het prachtige uitzicht over het water. De oever is omgetoverd tot een onder architectuur aangelegde tuin in 2021, compleet met onderhoudsarme Millboard vlonderdelen en een vorstelijk terras. In 2021 zijn tevens een beregeningssysteem en tuinverlichting met afstandsbediening geïnstalleerd. Voor uw gemak zijn er parkeervoorzieningen voor twee auto’s op eigen terrein en een carport voor één auto. Ook vinden we daarnaast nog een schuur (geplaatst in 2021) met een oppervlakte van circa 12 m2. Daarnaast melden we nog graag dat de beschoeiing in 2021 is vernieuwd.

De mogelijkheid bestaat om een recreatievaartuig tot circa 9,5 meter lengte af te meren bij de woonark (met walstroomaansluiting), waardoor u kunt genieten van de prachtige wateren van de Drecht en verder, inclusief het Braassemermeer, de Kagerplassen en de Westeinder Plassen. Bovendien zijn het Aarkanaal en de Amstel gemakkelijk bereikbaar, zodat u moeiteloos steden als Amsterdam en Gouda kunt verkennen. Het doorgaande vaarwater sluit aan op de staande mast route.

Kortom ….mis deze kans niet om uw eigen stukje paradijs te bemachtigen in het hart van het Groene Hart! We plannen dan ook graag een afspraak op locatie in.

Kijk voor meer informatie op Woonboot.nl

Bijzonderheden:
Naam: GOOSE-BAY
Casco: Beton
Opbouw: Panelen/steenstrips
Afmetingen: ± 22 x 4.50 meter (casco)
Liggeld: N.v.t. Eigen grond/water.
Nutsvoorzieningen: Elektra, gas, water, telefoon, riool en glasvezel.
Bouwer: De Blauwe Wimpel
Bouwjaar: 1993

Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere aanbiedingen:

Te Koop

€ 599.000

Met Ligplaats

Adres: SINGEL 54-G Amsterdam

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 21.31m / Breedte: 4.57m

Kamers: 2

Aangeboden sinds: 17/11/2023

Te Koop

€ 439.000

Met Ligplaats

Adres: Haagweg 237 Leiden

Provincie: Zuid-Holland

Lengte: 16m / Breedte: 4m

Kamers: 4

Aangeboden sinds: 24/04/2024

Te Koop

€ 575.000

Met Ligplaats

Adres: Haringvliet 68 Rotterdam

Provincie: Zuid-Holland

Lengte: 27m / Breedte: 5m

Kamers: 4

Aangeboden sinds: 26/03/2024