Selecteer een pagina

Kok Woonbotenmakelaar – Nieuwersluizervaart 11 – Slootdorp

Verkocht

Kok Woonbotenmakelaar B.V.

Ambachtenstraat 10
1191 JN Ouderkerk a/d Amstel

www.woonboot.nl

Kok Woonbotenmakelaar

info@woonboot.nl

020-4680940

Status: Verkocht
Vraagprijs: €  239.000
Aanvaarding: Direct (in overleg)
Eigendomssituatie: Woonark in water van waterschap
Conditie: v.o.n.
Adres: Nieuwesluizervaart 11
Postcode: 1774 PG
Plaats: Slootdorp
Provincie: Noord-Holland
Ligplaats: Met Ligplaats
Casco: Beton
Bouwjaar: 1972
Woon oppervlakte: 75 m²
Lengte: 16 m
Breedte: 5 m
Aantal Kamer(s): 3
Aantal woonlagen: 1
Ligging: Landelijk met prachtig uitzicht over landerijen/akkers.
Inrichting: Grote tuin met vergunde schuur/berging/garage.
Parkeren: Op eigen terrein in garage.
Aangeboden sinds: 17/11/2023

Charmante en verzorgde woonark in de kop van Noord Holland!

Op zoek naar een bijzonder plek om te wonen? …Voor de rustzoeker die van water houdt?
In het prachtige polderlandschap van de Wieringermeer bieden wij deze verzorgde woonark in Slootdorp aan.

Slootdorp ligt in de polder Wieringermeer dat behoort tot gemeente Hollands Kroon. Het is het oudste dorp (1930) in de Zuiderzeepolder. De rijksweg A7 of de provinciale weg naar Alkmaar zijn gemakkelijk bereikbaar. De dagelijkse boodschappen kan in Slootdorp worden gehaald. Zoekt u een uitgebreider winkelaanbod dan is Wieringerwerf op fietsafstand. Hier zijn naast supermarkten, ook diverse andere winkelvoorzieningen, basisonderwijs, voorgezet onderwijs en sportverenigingen te vinden.

De woonark is een combinatie van smaakvol ingericht, eigentijdse elementen, verzorgd en heeft een fantastisch uitzicht over de landerijen. Bij binnenkomst in de woonkamer valt direct op hoe licht het is. Grote raampartijen naar zowel de tuin als het water. De keuken in open verbinding met de woonkamer is voorzien van alle gemakken. Terwijl u kookt hoeft u niks te missen van de gezelligheid van uw visite! Er is voldoende ruimte om heerlijk aan tafel te kunnen zitten. Tevens zijn er naast de badkamer met inloopdouche nog een tweetal slaapkamers met vaste kasten te vinden. Ook beschikt de woonark over een inpandige berging die middels een separate toegangsdeur/steiger ook van buitenaf bereikbaar is. Uiteraard kan deze inpandige berging, waar nu de opstelling voor de wasmachine te vinden is, ook omgetoverd worden tot een andere functie, denkt u daarbij bijvoorbeeld aan een werkruimte, ‘walk-in closet’, extra badkamer ‘en suite’…..

Dan nemen we u graag even mee naar buiten. Op de wal beschikt u over een heerlijke ruime tuin van maar liefst ± 400 m². Een plekje in de zon is er uiteraard te vinden. In de tuin is een grote schuur/garage van maar liefst ± 55 m2 aanwezig! Extra ruimte waar menigeen zijn hart sneller van gaat kloppen. Een atelier? Klusruimte? Muziekstudio?…. Mogelijkheden genoeg om dit naar eigen wens in te vullen. Naast parkeren in de garage is er ruim parkeergelegenheid voor de deur.

Aan de waterkant naast de woonark achter de schuur/garage, is nog een ruime oever beschikbaar met een aanlegsteiger voor uw sloep, kano, sup of voor uw privé visplek.

Graag noemen we ook nog even dat de huidige bewoners recent het schilderwerk grotendeels hebben aangepakt, er geen gas aanwezig is maar zowel verwarming als koken elektrisch is, de groepenkast in 2022 is vernieuwd en er voorbereidingen voor zonnepanelen aanwezig zijn. Door het installeren van ca. 10 zonnepanelen met kwaliteitsverklaring en airconditioning (ruimteverwarming) met buitenunit is al een winst te behalen en zou een energielabel C haalbaar kunnen zijn!.

Deze charmante woonark biedt de perfecte mix van rust, natuur en comfort en laat je genieten van het idyllische leven aan het water. Wakker worden met een panoramisch uitzicht op het kabbelende water en het omliggende groene landschap.

Wilt u de locatie eens met eigen ogen aanschouwen? Bel ons snel voor een afspraak.

Voor meer foto’s verwijzen wij naar Nieuwesluizervaart 11 – Slootdorp – Kok Woonbotenmakelaar (woonboot.nl)

Bijzonderheden:
Naam: Ongenoemd
Casco: Beton
Opbouw: Gewolmaniseerd hout
Afmetingen: ± 16 x 5 meter (casco)
Liggeld: € 600,- per jaar (schatting) + ± € 2.160,- per jaar voor tuingebruik
Nutsvoorzieningen: Elektra, water, telefoon/wifi en riool.
Bouwer: Spruyt Arkenbouw

Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere aanbiedingen:

Verkocht

Verkocht

Met Ligplaats

Adres: Dijksgracht 19 Amsterdam

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 17.80m / Breedte: 5.20m

Kamers: 4

Aangeboden sinds: 06/12/2023

Verkocht

Verkocht

Met Ligplaats

Adres: Ringvaartdijk 36 Amsterdam

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 17m / Breedte: 5.30m

Kamers: 5

Aangeboden sinds: 10/07/2023

Verkocht

Verkocht

Met Ligplaats

Adres: Prins Hendrikkade 510-A Amsterdam

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 27.88m / Breedte: 4.35m

Kamers: 3

Aangeboden sinds: 05/07/2023