Selecteer een pagina

Kok Woonbotenmakelaar – Ouderkerkerdijk 40 – Amsterdam – zonder ligplaats

Verkocht

Kok Woonbotenmakelaar B.V.

Ambachtenstraat 10
1191 JN Ouderkerk a/d Amstel

www.woonboot.nl

Kok Woonbotenmakelaar

info@woonboot.nl

020-4680940

Status: Verkocht
Vraagprijs: €  100.000
Aanvaarding: In overleg
Conditie: k.k.
Adres: Ouderkerkerdijk 40
Postcode: 1096 CR
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Ligplaats: Zonder Ligplaats
Casco: Staal
Bouwjaar: 1886
Oppervlakte: 105 m²
Lengte: 24.20 m
Breedte: 5.25 m
Aantal Kamer(s): 4
Aantal woonlagen: 1
Verwarming: CV ketel, WOOD_STOVE
Aangeboden sinds: 03/10/2023

LET OP: DIT WOONSCHIP WORDT VERKOCHT ZONDER LIGPLAATS

Prachtig woonschip (stevenaak) zoekt nieuwe eigenaar met passende ligplaats!

Woonschip FRADI is gebouwd in 1886 te Hoogezand en is, zoals dat ging in die tijd, na jarenlange trouwe dienst in de binnenvaart uiteindelijk getransformeerd tot een eigentijdse en zeer comfortabele waterwoning en heeft vele upgrades de afgelopen jaren gehad.

Prachtig massief houtwerk, veelal handgemaakt, met oog voor detail, maakt deze woning tot een echte eye-catcher!

Na binnenkomst door de indrukwekkende openslaande ijzeren deuren komt u in de ruime entree met toegang naar de voormalige stuurhut die reeds is omgetoverd naar een fantastische werkkamer met rondom raampartijen. Vervolgen we onze weg via de entree naar beneden dan komen we in de hal waarbij direct het sierlijk gesneden houtwerk van o.a. de deur opvalt: het vakmanschap en de liefde voor houtbewerking!

De woonkamer met hoog plafond en zeer veel lichtinval door de grote patrijspoorten met zicht op het water en grote dakramen, is ruimtelijk te noemen. Ook hier weer een massief houten vloer in combinatie met stoere ijzeren details wat het woonschip allure geeft. Naast centrale verwarming is er een houtkachel die sfeer verhogend is in de donkere wintermaanden. De keuken in open verbinding met de woonkamer heeft een granieten werkblad en is voorzien van alle gemakken. Een mooie lange eettafel past hier perfect!
De badkamer met de kleurrijke mozaiktegeltjes in combinatie met sierlijk houtsnijwerk zal menig ‘Gaudi’ liefhebbershart doen smelten. Een verzonken bad, ruime inloopdouche maken het plaatje compleet. Het woonschip beschikt verder over een 2tal slaapkamers; waarvan 1 ruim te noemen is. De andere slaapkamer in het achteronder is voorzien van een vast-bed en buro.

Het woonschip van ± 105 m2 is uitermate efficiënt met de ruimtes omgegaan oftewel veel ingebouwde kastruimte in alle vertrekken.

We kunnen dus wel echt stellen dat ondanks haar historische bouwjaar dit woonschip naadloos met haar tijd is meegegaan en zich moeiteloos heeft aangepast aan het huidige wooncomfort.

In juli 2020 is FRADI naar de werf geweest voor haar noodzakelijke onderhoud en is uiteraard weer spik en span, goedgekeurd te water gelaten. Een volgende werfkeuring is pas in 2026 van toepassing maar kan uiteraard eerder.

U beschikt over een ligplaats waar dit woonschip een welkome aanwinst kan zijn? Dan wilt u natuurlijk eerst even wat afmetingen om zeker te zijn dat zij zal passen:

Totale afmeting: ± 24,20 x 5,25 meter
Stuurhut tot waterlijn ±4.10 meter.

En? Zij blijkt te passen op uw ligplaats? Dan wilt u vast snel komen kennismaken!

Bel ons om een afspraak te maken!

Meer foto’s: Woonboot.nl

Bijzonderheden:
Naam: FRADI
Casco: IJzer
Opbouw: IJzer
Afmetingen: ± 24.20 x 5.25 meter (casco)
Nutsvoorzieningen: Alle aansluitingen aanwezig.
Bouwer: Gebouwd te Hoogezand

Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere aanbiedingen:

Verkocht

Verkocht

Met Ligplaats

Adres: Binnenkant 9 Amsterdam

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 16.5m / Breedte: 3.20m

Kamers: 2

Aangeboden sinds: 30/08/2023

Verkocht

Verkocht

Met Ligplaats

Adres: Utrechtse Jaagpad 56 c Leiden

Provincie: Zuid-Holland

Lengte: 19.5m / Breedte: 4.5m

Kamers: 4

Aangeboden sinds: 23/07/2023

Verkocht

Verkocht

Met Ligplaats

Adres: Zeeburgerpad 165 Amsterdam

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 12.60m / Breedte: 6.30m

Kamers: 2

Aangeboden sinds: 28/05/2024