Selecteer een pagina

Kok Woonbotenmakelaar – Westerdok 43 – Amsterdam

Verkocht

Kok Woonbotenmakelaar B.V.

Ambachtenstraat 10
1191 JN Ouderkerk a/d Amstel

www.woonboot.nl

Kok Woonbotenmakelaar

info@woonboot.nl

020-4680940

Status: Verkocht
Vraagprijs: €  779.000
Aanvaarding: In overleg
Conditie: v.o.n.
Adres: Westerdok 43
Postcode: 1013 AZ
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Ligplaats: Met Ligplaats
Casco: Staal
Bouwjaar: 1908
Oppervlakte: 105 m²
Lengte: 23.65 m
Breedte: 5.05 m
Aantal Kamer(s): 3
Aantal woonlagen: 1
Verwarming: Airconditioning, Warmtepomp, WOOD_STOVE
Ligging: Een prachtig deel van het centrum tussen het IJ en de Westelijke Eilanden, bekend van de scheepswerven, pakhuizen en prachtige ophaalbruggen!
Aangeboden sinds: 25/01/2024

Wij zijn verheugd u te mogen voorstellen aan woonschip ELSE MARIE met fraaie ligplaats aan de Westerdok!
Een prachtig deel van het centrum tussen het IJ en de Westelijke Eilanden, bekend van de scheepswerven, pakhuizen en prachtige ophaalbruggen! Een oud stukje Amsterdam, door het spoor afgescheiden van de rest van het centrum, waar een haast “dorps” gevoel heerst. Het Centraal Station ligt op loopafstand en het Eye filmmuseum is slechts “een pontje” verwijderd. En wat dacht u van het bekende Stenen Hoofd waar verschillende culturele evenementen worden georganiseerd?
Steek ook gerust even over naar de andere kant van het spoor om te winkelen of een vorkje te prikken op de immer populaire Haarlemmerdijk.
Op deze fantastisch locatie ligt woonschip ELSE MARIE, goed onderhouden en strak in de verf te “shinen” aan een ruime steiger met fraaie “toegangspoort”, klaar om u welkom te heten.
ELSE MARIE is gebouwd in 1908 maar wat ziet zij er fantastisch uit voor haar leeftijd en wat is zij met haar tijd meegegaan. Prachtig ingetimmerd en voorzien van moderne strakke keuken en badkamer. De woonkamer beschikt over grote dakramen waardoor er sprake is van zeer veel lichtinval. De airco verkoelt u tijdens warme zomerse dagen terwijl de houtkachel garant staat voor gezellige en aangename warmte tijdens de winterse avonden.
Vanuit de stuurhut, momenteel in gebruik als kantoor, betreedt u het achterdek met zeer fraai terras van ± 3 x 3 meter en met uitzicht op Bickerseiland!
Ook technisch gezien is ELSE MARIE van deze tijd…warmtepomp, warmtewisselaar en 13 zonnepanelen hebben haar toekomstbestendig gemaakt.
Ook het onderwaterschip is door de huidige eigenaar niet vergeten. In 2022 is ELSE MARIE op de werf geweest en geheel goedgekeurd weer te water gelaten.
Een prachtig instap klaar woonschip op toplocatie….maak snel een afspraak voor de eerste kennismaking.

Voor meer informatie: woonboot.nl

Bijzonderheden:
Naam: ELSE MARIE
Casco: IJzer
Opbouw: Staal
Afmetingen: ± 23,65 x 5,05 meter
Liggeld: ± € 1.862,- per jaar incl. steiger
Nutsvoorzieningen: Elektra, water, kabel-tv en riool
Bouwer: Bodewes Scheepswerven te Martenshoek

Disclaimer inzake aanbod
De informatie op deze pagina geeft een globale omschrijving van het aangeboden object. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Vermelding van afmetingen en oppervlakten is slechts als aanduiding bedoeld en niet als gegarandeerde eigenschap. De NEN meetinstructie voor gebouwen is niet toegepast.
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld, echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Een woonboot is een roerend goed waarbij de bedenktijd van 3 dagen niet van toepassing is en een mondelinge overeenkomst bindend is.
Per 1 januari 2022 is de wet opkoopbescherming van kracht hetgeen betekent dat gemeenten een zelfbewoningsplicht kunnen opleggen bij aankoop. Voor gedetailleerde informatie hierover verwijzen wij u naar de betreffende gemeente.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Andere aanbiedingen:

Verkocht

Verkocht

Met Ligplaats

Adres: Raamgracht 37-G Amsterdam

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 11m / Breedte: 4m

Kamers: 2

Aangeboden sinds: 05/07/2023

Verkocht

Verkocht

Met Ligplaats

Adres: Keizersgracht 79-G Amsterdam

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 13.80m / Breedte: 3.10m

Kamers: 2

Aangeboden sinds: 25/01/2024

Verkocht

Verkocht

Met Ligplaats

Adres: Westerdok 5 Amsterdam

Provincie: Noord-Holland

Lengte: 22.5m / Breedte: 5m

Aangeboden sinds: 05/07/2023